Baskan Özdogan Açiklamasi 'Gençler Bizim Gelecegimiz'

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, Sükrü Baktir Yatili Kur’an Kursu ögrencileriyle bir araya geldi. Ögrencilere nasihatlerde bulunan baskan Özdogan, “Gençler bizim gelecegimiz, dinimizi taniyan, bilen, yasayan gençlerin yetistigini görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.

Baskan Özdogan Açiklamasi 'Gençler Bizim Gelecegimiz'
Yatili Kur’an kursu ögrencileriyle aksam namazini beraber kilan Baskan Özdogan ögrencilerle sohbet ederek onlara nasihatlerde bulundu. Baskan Özdogan’a eslik eden Hacilar Ilçe Müftüsü Yusuf Ay, kuran kursunda egitim gören ögrencilerin ufkunu gelistirmek ve onlara katki saglamak adina mesleginde basarili kisileri misafir ederek sohbet ettiklerini söyledi.

Baskan Özdogan’a ilçe müftülügüne verdiklerini katkilarindan dolayi tesekkür eden Müftü Ay, “Baskanimiz her zaman maddi manevi yanimizda. Bugün de programimizda bizlere ve ögrencilerimize kariyer ve tecrübelerini, belediyemizin çalismalarini aktaracak, kendisine tesekkür ediyorum” dedi.

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan’da Kur’an kursu ögrencileriyle bir araya gelmenin mutlulugunu yasadigini dile getirdi. Gençler bizim gelecegimiz diyen Baskan Özdogan söyle konustu;

“Sizler bizim gelecegimiz, asimin neslisiniz. Dinini, Kur’an’ini bilen, peygamberini seven gençlerimizsiniz. O yüzden sizlerle burada birlikte olmaktan oldukça mutluyuz. Rahmetli Sükrü Baktir amcamizin yaptirdigi böylesine güzel bir Kur’an kursunun ilçemizde olmasi da ayrica bir önem arz ediyor.”

Hafizligin güzel bir sifat olduguna deginen Baskan Özdogan, gençlere hayat tecrübesinden bahsederek okumanin önemine degindi. Özdogan, kendilerine verilen belediyecilik görevini layikiyla yerine getirme gayretinde olduklarini belirterek, “Biz ilçemiz için elimizden geldigi kadar vazifemizi layikiyla yapmaya çalisiyoruz. Bizlere verilen emaneti hayir dualariyla yapmak istiyoruz. Bir kimse bulundugu yerde idareciyse oradaki herkesten sorumludur. Bu yüzdende dinimizi taniyan bilen yasayan gençlerin yetistigini görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Tüm gençlerimize egitim hayatlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Etkinlik Kur’an kursu ögrencilerinin soru cevap bölümüyle son buldu.
Kaynak: İHA