Beşiktaş Altay Maçı Saat Kaçta? BJK Altay Maçı Hangi Kanalda?

Bu akşam oynanacak BJK Altay maçı Ziraat Türkiye Kupası'nı heyecanla takip edenler tarafından araştırılmaya başlandı. taraftarların en merak edilenler arasında ise BJK Altay maçı ilk 11'leir yer alıyor. Peki, BJK Altay maçı saat kaçta? BJK Altay maçı hangi kanalda? BJK Altay maçı ilk 11'leri kim? İşte detaylar...

Beşiktaş Altay Maçı Saat Kaçta? BJK Altay Maçı Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası için heyecan devam ediyor. Beşiktaş Altay maçını heyecanla bekleyen taraftar konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Beşiktaş Altay maçı ilk 11’leri ve maç saati ise en merak edilenler arasında yer alıyor. Futbolseverlerin ilgiyle beklediği maç bu akşam oynanacak. Beşiktaş Altay maçı saat kaçta ve Beşiktaş Altay maçı hangi kanalda sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

BJK Altay Maçı Saat Kaçta?


Ziraat Türkiye Kupası kapsamında bu akşam oynanacak BJK Altay maçı hakkında araştırmalar başladı. Konu kapsamında en merak edilenler arasında ise BJK Altay maçı saat kaçta sorusu yer aldı. Siyah Beyazlı takımın Altay’ı konuk edeceği maç Vodafone Park’ta yapılacak. Bilet fiyatlarının 65 lira ile 420 lira arasında değiştiği maçın 30 Aralık yani bugün yapılacağı biliniyor. Futbolseverlerin en merak ettikleri arasında ise BJK Altay maçı saat kaçta ve BJK Altay maçı hangi kanalda soruları yer aldı. Maç 21.00’da oynanacak ve A Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek. Bilet satışlarının ise hala devam ediyor. Bu sebeple birçok vatandaş biletleri almak için konu hakkında araştırmalara başladı. 10 bin bilet satışı hedefi koyan yönetim ise akşam saatlerine kadar satışları devam ettirecek.


Beşiktaş Altay Maçı Saat Kaçta? BJK Altay Maçı Hangi Kanalda?

Beşiktaş Altay Maçı İlk 11’ler


Ali Şansalan tarafından yönetilecek maçın bu akşam saat 21.00’da oynanacağı belirtildi. Bu sebeple sabah saatlerinden itibaren en sık aratılanlar arasında Beşiktaş Altay maçı ilk 11’ler yer alıyor. A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak maçta kimlerin yer alacağı merak ediliyor. İşte BJK Altay maçı ilk 11’leri;

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Can, Ghezzal, Güven, Batshuayi
Altay: Lis, Naderi, Björkander, Özgür, Zeki, Poko, Pinares, Kazımcan, Thiam, Kappel, Paixao


Beşiktaş Altay Maçı Saat Kaçta? BJK Altay Maçı Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Geçen Sezon Şampiyonu Kim?


Ziraat Türkiye Kupası heyecanı birçok futbolsever tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu akşam oynanacak BJK Altay maçıyla birlikte maç hakkındaki detayları öğrenen taraftarların sık sık arattığı sorulardan biri de Ziraat Türkiye Kupası geçen sezon şampiyonu kim sorusu oldu. Geçen sezonda yapılan finalde Beşiktaş Fraport TAV Antalyaspor’u 2-0 mağlup etmişti. Bu karşılaşmanın ardından kupayı kazanan Beşiktaş 10. kez almış olduğu kupayla ayrıldı. Bu akşam oynanacak maçta Beşiktaş’ın rakibi ise Altay olacak. Altay takımı kupanın 3.turunda aldığı başarılarla birçok kişinin ilgisini çekti. Derincespor’u 5-1 mağlup ederek bir üst tura çıkmaya hak kazanan Altay takımı 4. tur mücadelesini ise Manisa FK ile oynadığı maçta vermişti. 5.tura çıkacak olan Altay bu karşılaşmayı ise bu akşam saat 21.00’da Beşiktaş ile oynayacak. Süper Toto Süper Lig maçlarında İzmir’de Beşiktaş’ı ağırlayan Altay takımı Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etmişti. Bu detayların ardından bu akşam oynanacak maçın sonucu oldukça aratılıyor. Önder Karaveli tarafından yönetilecek Beşiktaş takımı bu karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrılmak ve sırada yer alan Antalyaspor maçına motive olarak gitmek istiyor.