Baskan Gökhan Yüksel Açiklamasi 'Sartlar Ne Olursa Olsun, Komsularimiz Için Çalismaya Devam Edecegiz'
Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, yeni yil dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi. Baskan Yüksel mesajinda 2022’nin saglikli, huzurlu ve umut dolu bir yil olmasi temennisinde bulunurken; birlik, beraberlik ve dayanisma ruhuna da vurgu yapti.

Gida fiyatlarindaki artis, barinma sorunu, artan enerji giderleri derken, hayat pahaliliginin zirve yaptigi bir sürecin içindeyiz. Ancak 2021 bize ayni zamanda ne kadar dirayetli, bir araya gelip zorluklar karsisinda birlik olabilen bir toplum oldugumuzu da yeniden hatirlatti.
Sorunlarin çig gibi üzerimize gelmesine ragmen çözüm, hep beraber mücadele etmekten geçiyor. Iste 2022’ye tam da bu ruhla, bu umut ve dayanismayla giriyoruz.
Kartal Belediyesi olarak bizim önceligimiz; bu dayanisma ruhunu kara kis sartlarina karsi topyekün bir mücadeleye dönüstürmek. Sartlar ne olursa olsun, komsularimiz için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Bu günleri hep beraber asacagiz.
Degerli komsularim, size ve ailelerinize saglikli, huzurlu ve umut dolu bir yeni yil diliyorum.
2022 hepimiz için güzel günler getirsin. Yeni yiliniz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
