Kütahya'da Telefonla Aradigi Çiftin Altinlarini Dolandiran Süpheli Yakalandi

Kütahya'nin Tavsanli ilçesinde telefonda kendisini jandarma olarak tanittigi çiftin altinlarini dolandiran süpheli, Konya'da yakalandi.

Alinan bilgiye göre, Gazelyakup köyünde yasayan G.Ç. (65) ve A.Ç. (61) çiftini telefonla arayan süpheli, jandarma personeli oldugunu ve isimlerinin cinayet dosyasi içinde geçtigini söyleyerek eve gelen kisiye evlerinde bulunan altinlari vermeleri gerektigini söyledi.

Bunun üzerine korkan çift, evlerine gelen süpheliye 60 bin lira degerindeki altinlari verdi.

Durumun bildirilmesinin ardindan Il Jandarma Komutanligina bagli Jandarma Suç Arastirma Timi ile Ilçe Jandarma Komutanligi özel ekip kurarak çalisma baslatti.

Süphelinin U.K. oldugunu belirleyen ekipler, zanlinin Adana'ya gitmek için Kütahya'dan yolcu otobüsüne bindigini belirledi.

Zanlinin bulundugu otobüsün Konya'nin Aksehir ilçesi yakinlarinda oldugunun belirlenmesi üzerine bölgedeki jandarma ekipleri operasyon düzenleyerek süpheliyi otobüste yakaladi.

Gözaltina alinan zanlinin üst aramasinda çiftten aldigi altinlar bulundu.

Süpheli Kütahya'ya getirilirken, altinlar çifte teslim edildi.

Kaynak: AA