Marmaris'te Trafik Denetimleri Arttirildi, Kural Tanimayan Sürücülere Ceza Yagdi

Mugla’nin Marmaris ilçesi Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Tescil Denetleme Büro Amirligi ekipleri yilbasi öncesi denetimlerini siklastirdi.

Marmaris'te Trafik Denetimleri Arttirildi, Kural Tanimayan Sürücülere Ceza Yagdi


Marmaris Trafik Tescil Denetleme Büro Amirligi’ne bagli 5 motorize ve araçli ekip ilçenin farkli noktalarinda alkol, kask, emniyet kemeri ve belge kontrolleri gerçeklestirildi.

Gün içinde degisik saatlerde yapilan uygulamalarda 200 araç kontrol edildi. Alkollü araç kullandigi, kask takmadigi, ehliyetsiz araç kullandigi, direksiyon basinda telefon ile konustugu, kirmizi isik ihlali yaptiklari ve eksik evragi bulundugu tespit edilen 23 araç sürücüsüne toplamda yaklasik 25 bin lira para cezasi kesildi. Marmaris Trafik Tescil Denetleme Büro Amirligi ekipleri ayrica sehirler arasi sefer yapan otobüslere kis lastigi ile lastik dis derinlikleri ve soförlere de alkol denetimi yapti.

Marmaris Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Baris Havsali, "Yapilan denetimler, yilbasi öncesi arttirilmis güvenlik önlemleri kapsaminda olup arttirilarak devam edecektir. Trafikte güvenli sürüs vatandaslarimizin can güvenligi açisindan önem tasimaktadir. Vatandaslarimizdan ricamiz kurallara uymasi ve saygi duymasidir" dedi.

Kaynak: İHA