Küçükçekmece'de Iki Grup Arasindaki Çatismada Silah Sesleri Cep Telefonu Kamerasinda

Küçükçekmece’de iki grup arasinda yasanan silahli çatisma Teksas Sokaklarini aratmadi. Gece saatlerinde iki otomobil ile gelen kimligi belirsiz sahislar, otoparki kursun yagmuruna tuttu. 50’ye yakin bos kovanin oldugu caddedeki birçok araçta da hasar meydana geldi. Polis ekipleri, olayi gerçeklestiren süphelileri yakalamak için arastirma baslatti.

Küçükçekmece'de Iki Grup Arasindaki Çatismada Silah Sesleri Cep Telefonu Kamerasinda
Olay 00.00’da Küçükçekmece Inönü Mahallesi Maslakçesme Caddesi üzerinde bulunan bir otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerine iki otomobil ile gelen silahli kisiler, otoparki kursun yagmuruna tuttu.

Ortalik Teksas Sokaklarina döndü

Otoparki kursun yagmuruna tutan silahli kisiler daha sonra olay yerinden hizla kaçti. Silah seslerini duyan vatandaslar durumu polis ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi kapatti. Kursunlarin isabeti olan otopark ve yaninda bulunan çok sayida aracinda hasar aldigi görüldü.

Yerlerde 50’ye yakin bos kovan

Otopark ve çevresinde genis çapli inceleme yapan polis ekipleri, 50’ye yakin bos mermi kovaninin yerlerde oldugunu gördü. Bunun üzerine olayin meydana geldigi bölgenin etrafi daha çok genisletildi. Serit çekilen cadde araç ve yaya trafigine kapatildi.

Silah sesleri cep telefonu kamerasinda

Olayin yasandigi esnada cep telefonu kamerasina yansiyan görüntülerde de silah seslerinin duyuldugu görülüyor. Polis ekiplerinin olayi gerçeklestiren kisileri yakalamak için baslattigi genis çapli incelemesi devam ediyor.
Kaynak: İHA