Cumhurbaskani Erdogan'dan Gaziantep'teki Pitbull Saldirisina Iliskin Paylasim Açiklamasi

'(Saldirida yaralanan Asiye Ates) Tedavisini en ideal sekilde yapacagiz. Asiye yavrumuzun bu menfur hadise sonrasi isten çikarilan babasini da çok daha iyi bir yerde çalismak üzere sevk ediyoruz. Süreci hassasiyetle takip edecegiz'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpegin saldirisi sonucu agir yaralanan 4 yasindaki Asiye Ates'in tedavisinin en ideal sekilde yapilacagini, süreci hassasiyetle takip edeceklerini belirtti.

Cumhurbaskani Erdogan, sosyal medyadan yaptigi paylasimda, Gaziantep'teki pitbull saldirisina iliskin, sunlari kaydetti:

"Gaziantep'te bir köpegin saldirisi sonucu agir sekilde yaralanan Asiye kizimizi dün gece ambulans uçakla, alaninda hem ülkemizde hem de dünyada parmakla gösterilen doktorlarimizin oldugu Antalya Üniversitesine naklettik. Insallah tedavisini en ideal sekilde yapacagiz. Asiye yavrumuzun bu menfur hadise sonrasi isten çikarilan babasini da çok daha iyi bir yerde çalismak üzere sevk ediyoruz. Süreci hassasiyetle takip edecegiz."

Sahipsiz hayvanlarin sokaklardan alinarak temiz ve güvenli ortamlara tasinmasini önemli bir hizmet olarak gördügünü belirten Erdogan, "Tüm belediyelerimize hem vatandaslarimizin güvenligini saglayacak hem bu canlari koruyacak adimlari süratle atmalari çagrisinda bulunuyorum." ifadesini kullandi.
Kaynak: AA