Çocuklariyla Birlikte Yürüyen Kadina Hafif Ticari Araç Çarpti

Kocaeli’de iki çocugu ile birlikte yürüdügü sirada hafif ticari aracin çarptigi genç kadin agir yaralandi. Kaza ani güvenlik kamerasi tarafindan kaydedilirken, görüntülerde kadinin çarpismanin siddetiyle savruldugu, iki çocugun da korkuyla annelerinin yanina kostugu görüldü.

Çocuklariyla Birlikte Yürüyen Kadina Hafif Ticari Araç Çarpti


Kaza, 22 Aralik Çarsamba günü sabah saatlerinde Kocaeli’nin Basiskele ilçesi Seyman Mahallesi D-130 Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda iki çocugu ile birlikte yürüyen Zehra Uzunoglu Koral’a, plakasi ve sürücüsü ögrenilemeyen hafif ticari araç çarpti. Çarpismanin siddetiyle savrulan iki çocuk annesi kadin agir yaralandi. Kazayi görenlerin 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbariyla olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Zehra Uzunoglu Koral, saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirildi. Koral’in hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.

Öte yandan kaza ani çevredeki güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iki çocugu ile birlikte yürüyen Zehra Uzunoglu Koral’a hizla gelen hafif ticari aracin çarptigi, genç kadinin da çarpismanin siddetiyle savruldugu görülüyor. Ayni zamanda görüntülerde, iki çocugun da korkuyla annelerinin yanina kostugu kaydedildi.

Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA