Hastaligi Nedeniyle Evden Çikamayan Çocugun Hayalini Jandarma Gerçeklestirdi

Karaman'da kas erimesi hastaligi nedeniyle evden çikamayan 12 yasindaki Ali Sahin, jandarma ekipleriyle güzel bir gün geçirdi.

Karaman'in Sariveliler ilçesinde kas erimesi hastaligi nedeniyle evden çikamayan 12 yasindaki Ali Sahin'in hayalini jandarma ekipleri yerine getirdi.

Ilçeye bagli Göktepe Beldesi Çukurbag Mahallesi'nde yasayan kas erimesi hastaligindan dolayi evden egitim gören 7. sinif ögrencisi Ali Sahin ögretmenine sürekli balkondan trafik jandarma araçlarini gördügünü ve çok merak ettigini söyledi.

Sahin'in bu merakini ögrenen Sariveliler Jandarma Komutanligi ekipleri evinde ziyaret etti.

Sahin'i alarak jandarma trafik araciyla gezdiren ekipler, neler yaptiklarinin, araçta kullanilan ekipmanlari anlatarak dilegini gerçeklestirdi.

Bos zamanlarinda en büyük zevkinin camdan disariyi seyretmek oldugunu ifade eden Sahin, "Devamli olarak köyümüzün içinden geçen jandarma ekiplerini görüyordum. Özellikle trafik araçlarini çok merak ediyordum. Bunu ögretmenime anlattim. O da ilgililere bunu anlatmis. Jandarma trafik araci evimizin önünde durdu. Komutanlar beni evden alip araca bindirdiler. Onlarla birlikte gezdik. Bana kullandiklari ekipmanlari anlattilar. Çok mutlu oldum. Ögretmenlerime ve bana bu sansi veren herkese tesekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA