Baskan Özcan Özel Ögrencilerle Yerli Mali Haftasi'ni Kutladi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, 5 Eylül Ortaokulu Engelliler Sinifi’ni ziyaret ederek Yerli Mali Haftasi kapsaminda düzenlenen etkinliklere katildi.

Baskan Özcan Özel Ögrencilerle Yerli Mali Haftasi'ni Kutladi


Ülkemizde üretilen ürün ve mallarin tüketimini arttirmak için her yil çesitli etkinliklerin düzenledigi Yerli Mali Haftasi kapsaminda, 5 Eylül Okulu Engelliler Sinifi’ni ziyaret eden Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, ögrenciler ile pasta keserek mutluluklarina ortak oldu.

Ögrencilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydugunu ifade eden Baskan Özcan, “ 5 Eylül Ortaokulumuz Nazillimiz açisindan her okulumuzun oldugu gibi degerli okullarimizdan bir tanesi ama en eskilerinden diye biliyorum. Nazillimizin egitim hayatina ciddi anlamda katki sunan okullarindan bir tanesi. Anlamli bir sinifi, özel ilgi isteyen arkadaslarimizi ziyaret ettik. Bizler, ‘yerli mali yurdun mali, herkes onu kullanali’ sloganiyla yetistirildik. Milli ekonomimizin kalkinmasi için yerli olan, milli olan ürünlerin kullanilmasini tercih etmelerini tavsiye ediyoruz. Zira ülkemizin ürettigi ekonomik degerlerin ülkemiz içerisinde kalip ülke halkinin istifadesinde kullanilmasi daha yüksek imkanlarda mümkün olacaktir. O nedenle degerli kabullerinden dolayi okul müdürümüze, ögretmen arkadaslarimiza ve ögrencilerimize tesekkür ediyorum. Haftamizin kutlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA