Togg Yönetim Kurulu, Gemlik'teki Üretim Tesisinde Incelemelerde Bulundu

Togg'un sosyal medya paylasimindan: 'Aylik Yönetim Kurulu Toplantimizi Gemlik’te insasi devam eden tesisimizde gerçeklestirdik. Seri üretime geçis hazirliklarimiz ve üstyapi çalismalarimizi, Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte yerinde inceledik'

Türkiye’nin Otomobili Girisim Grubu'nun (Togg) aylik Yönetim Kurulu Toplantisi'nin Gemlik'te insasi devam eden tesiste gerçeklestirildigi ve seri üretime geçis hazirliklari ile üstyapi çalismalarinin yerinde incelendigi bildirildi.

Togg'un sosyal medya hesabindan "#YeniLigGemlik", "#Togg" etiketiyle yapilan paylasimda, "Aylik Yönetim Kurulu Toplantimizi Gemlik’te insasi devam eden tesisimizde gerçeklestirdik. Seri üretime geçis hazirliklarimiz ve üstyapi çalismalarimizi, Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte yerinde inceledik." ifadeleri kullanildi.

Paylasimda ayrica üretim tesisinin görüldügü fotografin yani sira Togg Yönetim Kurulu üyelerinin tesis içindeki turkuaz renkli robotlarin önünde çekildigi ve araç test pistinin incelendigi fotograflara da yer verildi.

Öte yandan, 27 Aralik 2019'da ön gösterim araçlarinin Türkiye’ye ve dünyaya tanitilmasiyla "YeniLig"e adim atan Togg, o günden bu yana önemli bir bilinirlik seviyesine ulasan "Togg" ismini marka adi olarak kullanmaya karar vermesinin ardindan, logo seçimini de yaptigini açiklamisti.

Ayrica, 21 Aralik'ta Togg'un ABD'de düzenlenecek ve dünyanin en önemli teknoloji fuarlarindan biri olarak kabul edilen Tüketici Elektronigi Fuari'na katilmak üzere Turkish Cargo'nun TK6361 uçus kodlu Boeing 777 uçagi ile yola çiktigi bildirilmisti.
Kaynak: AA