Izmir'de Suç Örgütüne Yönelik Es Zamanli Operasyon Açiklamasi 4 Gözalti

Izmir’in Menemen ilçesinde, polis ekiplerince suç örgütüne yönelik 5 farkli adrese düzenlenen operasyonda 4 süpheli gözaltina alindi. Yapilan aramalarda tabanca, pompali tüfek, bir miktar para, çok sayida kisi üzerine düzenlenmis senet ve kiliç ele geçirildi.

Izmir'de Suç Örgütüne Yönelik Es Zamanli Operasyon Açiklamasi 4 Gözalti


Edilen bilgiye göre, Menemen Cumhuriyet Bassavciligi talimati dogrultusunda Menemen Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekiplerince, suç islemek amaciyla örgüt kurma, tefecilik, dolandiricilik, tehdit ve santaj suçlariyla ilgili ilçede 5 farkli adrese es zamanli operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsaminda A.K. (58), H.K. (42), O.K. (39) ve T.K. (44) isimli süpheliler ekipler tarafindan gözaltina alindi.

Çok sayida kisi adina düzenlenmis senetler ele geçirildi

Sahislara ait ev ve is yerlerinde polis ekiplerince yapilan aramalarda; 2 tabanca, av tüfegi, pompali tüfek ve bunlara ait fisek ile sarjörler, 26 bin TL nakit para, 105 ABD dolari, çok sayida farkli isimler üzerine düzenlenmis çek/senet ve kiliç ele geçirildi.

Öte yandan, gözaltina alinan süpheliler islemleri için Ilçe Emniyet Müdürlügüne götürülürken, zanlilarin islemlerinin ardindan yarin adliyeye sevk edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA