İstanbul'da Okullar Tatil Mi? İstanbul'da Kar Tatili Olacak Mı?

İstanbul'da kar yağışı yüksek irtifalarda etkisini göstermeye başladı. Ülkenin birçok yerinde kar yağışının artmasıyla birlikte okullar tatil edildi. Bunun üzerine İstanbul'da Okullar Tatil Mi? İstanbul'da Kar Tatili Olacak Mı? soruları araştırılmaya başladı. İşte yanıtı...

İstanbul'da Okullar Tatil Mi? İstanbul'da Kar Tatili Olacak Mı?
İstanbul'da okulların kar tatili olup olmayacağı araştırılıyor. İstanbul Valiliği kar tatili ilan etmedi. Meteoroloji Dairesi'nin son tahminine göre bugün İstanbul'da sıcaklığın 0-5 derece olması bekleniyor. Hava çok bulutlu olacak, kuzey Boğaziçi ve Karadeniz bölgesinde yağmur ve zaman zaman kar yağacak. Peki İstanbul'da Okullar Tatil Mi? İstanbul'da Kar Tatili Olacak Mı? Sizler için bu soruların yanıtını yazdık.

İstanbul'da Okullar Tatil Mi?

Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle birçok ilde okullar kar tatili yapıldı. Ancak Valilik, bugün İstanbul okul tatili ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Son dakika gelişmelerini haberlerimizden öğrenebilirsiniz.

İstanbul'da Okullar Tatil Mi? İstanbul'da Kar Tatili Olacak Mı?

Hangi İllerde Okullar Tatil?

Bartın'da etkili olan kar yağışının devam etmesiyle birlikte Ulus bölgesinde eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. Yapılan açıklamada, “İlçemizde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarından dolayı öğrencilerimizin sağlığı ve okula ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkları önlemek amacıyla 22.12.2021 tarihinde (Çarşamba günü) ilçemiz genelinde eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir' denildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile veya engellilerin de tatil günlerinde tatil yapmayı düşüneceği belirtildi.

Amasra İlçesi uzaktan eğitime devam edileceğini, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler ve engellilerin yarın idari izne ayrılacağını duyurdu.

Karabük'ün Eflani ilçesinde kar yağışının ardından 22 Aralık Çarşamba günü tüm okullar bir gün tatil edildi. Yapılan açıklamada, “Kar yağışının yoğun şekilde devam etmesinden dolayı 22 Aralık Çarşamba günü ilçede bulunan İlk, Orta ve Lise düzeyindeki tüm okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir” denildi.

Kastamonu'nun Ağlı ve Şenpazar bölgelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verilirken, Cide bölgesinde otobüsle eğitime bir gün ara verildi. Kar yağışı Kastamonu genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. 22 Aralık itibariyle kar yağışı nedeniyle bazı bölgelerde derslere bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 22 Aralık'tan itibaren kar yağışı devam eden Ağlı ve Şenpazar ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların bir gün, ulaşım eğitiminin ise sadece bir gün kapatılacağı belirtildi. gün. Batı Almanya.

Ordu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 'Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Akkuş ve Gürgentepe ilçelerimizde eğitim- öğretime (22 Aralık 2021 Çarşamba günü) bir gün süre ile ara verilmiştir. Engeli olan ve hamile kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır' denildi.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde şiddetli hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Ahlat bölge yönetiminden yapılan açıklamada, 22 Aralık 2021 Çarşamba günü bölgedeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime şiddetli hava koşulları nedeniyle ara verildi. Açıklamada, kurum ve kuruluşlarda çalışan hamileler ve engellilerin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

İstanbul'da Okullar Tatil Mi? İstanbul'da Kar Tatili Olacak Mı?

Konya Valisi yaptığı yazılı açıklamada, 22 Aralık Çarşamba günü hava koşulları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bürosu'na bağlı anaokullarında eğitimin uzaktan devam edeceğini bildirdi. Beyşehir, Hüyük ve Altınekin ilçelerinde. İddiaya göre Doğanhisar ve Bozkır bölgelerinde eğitime bir gün ara verildi, eğitim online olarak yapılacak.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Sezonun ilk karı etkisini gösterdiğinde antrenmanlara bir gün ara verilecek.

İstanbul'da Kar Tatili Olacak Mı?

Yoğun kar yağışı nedeniyle pek çok ilde okullar tatil edilmişti. Bunun üzerine 'İstanbul'da Kar Tatili Olacak Mı?' sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaya başladı. Ancak İstanbul Valiliği'nden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde haberimiz de güncellenecektir.