Slaven Bilic Kimdir? Fenerbahçe Teknik Direktörü Slaven bilic Mi Oldu?

Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör ayrılığı sonrası konuyla ilgili en çok araştırılanlar arasında Fenerbahçe teknik direktörü kimdir sorusu yer alıyor. Peki, Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak? Fenerbahçe teknik direktörü Slaven Bilic Mi? Slaven Bilic kimdir?

Slaven Bilic Kimdir? Fenerbahçe Teknik Direktörü Slaven bilic Mi Oldu?
Fenerbahçe Beşiktaş maçının ardından Vitor Pereira ile Fenerbahçe'nin yollarını ayıracağı belirtiliyordu. Fenerbahçe'de beklenen ayrılığın yaşanmasıyla beraber birçok vatandaş yeni teknik direktörün kim olacağı hakkında araştırmalara başladı. Kenan Kolçak ile görüşüldüğü iddialarının ardından sosyal medyada yeni teknik direktörün kim olacağı en çok tartışılan konular arasında yer aldı. Ali Koç'un kafasında yer alan ismin ise Slaven Bilic olduğu ortaya atılan iddialar arasında bulunuyor. Bu sebeple birçok taraftar konuyla ilgili araştırmalarını hızlandırdı. En merak edilen sorular arasında ise Slaven Bilic kimdir ve Fenerbahçe teknik direktörü Slaven Bilic mi oldu yer alıyor. Slaven Bilic kimdir sorusuna cevap almak ve konu hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Slaven Bilic Kimdir?


Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Slaven Bilic olacağı iddiaları birçok kişinin Slaven Bilic kimdir sorusunu aratmasına neden oldu. Slaven Bilic 11 Eylül 19668 yılında dünyaya gelmiştir. Hukuk eğitimi gören Bilic 1998 FIFA Dünya Kupası kadrosunda yer almıştır. 281 maça çıkan Slaven Bilic 2001 yılındn beri teknik direktörlük görevinde yer alan Slaven Bilic 2014'te Beşiktaş'la yaptığı sözleşmeyle beraber teknik direktörlük yaptığı ilk ligi üçüncü sırada bitirmiştir. 87 maçın 47 tanesini kazanarak 20'sinde berberlik sonucu elde etmiştir.


Slaven Bilic Kimdir? Fenerbahçe Teknik Direktörü Slaven bilic Mi Oldu?


Slaven Bilic Fenerbahçe Teknik Direktörü Olacak Mı?


Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör değişikliğinde yeni teknik direktörün Slaven Bilic olacağı iddia ediliyor. Bu konu kapsamında en merak edilenlerden biri de Slaven Bilic Fenerbahçe Teknik Direktörü olacak mı sorusu yer alıyor. Fenerbahçe'nin Slaven Bilic'e 2.9 milyon Euro teklif ettiği iddia edilenler arasında yer alıyor. Anlaşmanın sağlanması halinde 10 Ocak tarihinde gerçekleşecek Adana Demirspor maçında yeni teknik direktör Slaven Bilic'in yer alması bekleniyor. Slaven Bilic'in yeni teknik direktör olacağı iddiaları sosyal medya üzerinde büyük etki uyandırdı. Konuyla ilgili olarak taraftarların attığı tweetler ise şu şekilde;

“Şu kulübün Slaven Bilic bağımlılığını anlayamadım. Neden? Türkiye'de ne yaptı? Zaten gelecek yıl göndereceksin. Gelmesi de masraf göndermesi de. Getir İsmail Kartal'ı. Kim düşünüyor bu kulüpte İsmail Kartal'ın futbolu Bilic'den daha az bildiğini. Ölçme değerlendirme neye göre?”
“Slaven Bilic ile anlaştığımıza dair iddialar var. Ben şahsen Bilicinde doğru isim olduğunu düşünmüyorum...”
“Kafasında futbol şubesi için kurduğu şema Vitor Pereira gönderip, Slaven Bilic getirmek olan bir futbol aklının varlığını kabullenemiyorum. Bu ne korkunç bir stratejidir. Hatta strateji bile değildir, ezberciliktir.”
“Pereira'dan sonra ne Kenan Koçak ne Slaven Bilic ne de İsmail Kartal desteklerim. Yerli Okan Buruk, yabancı Joachim Löw gelmedikten sonra hiçbir hocanın arkasında durmam.”
“Fenerbahçe'de öne çıkan isim Slaven Bilic'miş. Dev holdingi, yönetiyor ama maalesef bir kulüp bu kadar vizyonsuz yönetilir. Dönüp dolaşıp Biliç, Lucescu, Daum falan filan.”
“Slaven Bilic ismi belkide kongrede güven oyu bile sağlar, Şartlara göre de İsmail Kartal en doğru tercihtir.”


Slaven Bilic Kimdir? Fenerbahçe Teknik Direktörü Slaven bilic Mi Oldu?