Besiktas'ta Çiçekçi, Seyyar Satici Ve Dilencilere Yönelik Uygulama

Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli asayis ekipleri ilçe genelinde çiçekçi, seyyar satici, dilenci ve trafikte su satan kisilere yönelik denetim gerçeklestirdi.

Besiktas'ta Çiçekçi, Seyyar Satici Ve Dilencilere Yönelik Uygulama
Uygulama Besiktas’ta özellikle dilenci, seyyar satici ve seyyar çiçekçilerin yogun oldugu Ortaköy, Dolmabahçe Caddesi, Besiktas Meydan ve Besiktas Çarsi’da gerçeklestirildi.

Uygulamaya Besiktas Ilçe Emniyetine Bagli asayis ekipleri, mobil huzur ekipleri, mahalle bekçileri, trafik sube, devriye ekipler amirligi ve zabita ekipleri katildi.

Ortaköy ve Dolmabahçe Caddesi üzerinde trafigi tehlikeye atan çiçek saticilari, su saticilar, seyyar satici ve dilencilere yönelik yapilan denetimlerde çiçek satisi yapan birçok kisiye polis ve zabita ekipleri müdahale etti. Seyyar çiçek satisi yapan 3 kisiye kabahatler kanuna göre ceza kesildi ve çiçeklerine el konuldu. Öte yandan ekipler Ortaköy ve Besiktas Iskelesinde süpheli sahislara Genel Bilgi Taramasi (GBT) yaparken iskele ve çevresine motosiklet park eden sürücülere ise uyarilarda bulundu. Iskele ve çevresine park eden motosikletler kaldirildi..
Kaynak: İHA