Efeler'in Otizm Yasam Merkezi Diger Belediyelere Örnek Gösterildi
CHP tarafindan Kayseri’de düzenlenen Engelsiz Yasam Bulusmasi’nda konusma yapan Otizm Dernekleri Federasyonu Baskani Ergin Güngör, Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in Efeler’e kazandirdigi Otizm Yasam Merkezi’nden bahsederek, bu merkezin tüm belediyelere örnek olmasini diledi.

Otizm Dernekleri Federasyonu Baskani Ergin Güngör programda yaptigi konusmasinda Otizm Yasam Merkezi ile ilgili güzel dileklerini ileterek, “Geçtigimiz günlerde Aydin’daydim. Orada bir açilis oldu. Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’i burada analim. Kendisi efe yüregini açarak, orada otizm yasam merkezi kurdu. Umarim bu merkezler diger belediyelerde de çogalarak devam eder. Maalesef otizm artiyor. Bu merkezlerin çok fazlasina ihtiyaç var. Konusma firsati verdiginiz için tesekkür ediyorum, hepinize saglikli bir dünya diliyorum.” dedi.
Öte yandan Ergin Güngör’ün konusmasini resmi sosyal medya hesabindan paylasan Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, Otizm Dernekleri Federasyonu Baskani Güngör’e güzel dilekleri için tesekkür etti. Baskan Atay yaptigi paylasimda su ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyet Halk Partimizin Kayseri’de düzenledigi ‘Engelsiz Yasam Bulusmalari’nda, 15 Aralik Çarsamba günü açilisini gerçeklestirdigimiz bölgemizin en kapsamli Otizm Yasam Merkezi hakkinda güzel dileklerini sunan Otizm Dernekleri Federasyonu Baskani Ergin Güngör’e tesekkür ediyorum. Otizm bir hastalik degil, farkindaliktir. Var gücümüzle Efeler’imiz için, vatandaslarimiz için çalismaya devam edecegiz.”
