Rengarenk Yilbasi Çiçekleri Baskentlileri Bekliyor

Ankara Büyüksehir Belediyesinin Altinpark, Mogan ve 30 Agustos Zafer Parki’nda bulunan ANFA Bitki Evi yeni yili rengarenk çiçeklerle karsiliyor. Süslenmis agaçlar, Atatürk çiçekleri, rengarenk siklamenler, bonzai ve para çiçeklerinden olusan yilbasi aranjmanlari ANFA Bitki Evlerinde Baskentlileri bekliyor.

Rengarenk Yilbasi Çiçekleri Baskentlileri Bekliyor
Ankara Büyüksehir Belediyesinin Altinpark, Mogan ve 30 Agustos Zafer Parklarinda bulunan ANFA Bitki Evleri, Baskentliler için yilbasina özel birbirinden güzel çiçek aranjmanlari hazirladi. Evlerini ya da bahçelerini yeni yil için süsleyecek Baskentlilere rengârenk çiçek ve bitki seçenegi sunan ANFA Bitki Evleri, yilbasi çiçekleriyle görsel sölene de ev sahipligi yapiyor.

ANFA bitki evleri kirmiziya büründü

Yilbasinin sembol çiçekleri arasinda yer alan ve sadece aralik ayinda satisa sunulan kirmizi tomurcuklu ‘kokina’ çiçegi Baskentlilerin en çok tercih ettigi çiçeklerin basinda geliyor. Yilbasi aranjmanlari arasinda ayrica süslenmis çam agaçlari, Atatürk çiçekleri, rengârenk siklamenler, bonzai ve para çiçekleri de vatandaslardan yogun ilgi görüyor.

Bitki evi haftanin 7 günü açik

Her mevsim yeni ürünlerle Baskentlileri bulusturan ANFA Bitki Evleri, haftanin 7 günü 08.00-18.00 saatleri arasinda hizmet veriyor.

Çiçek ve bitki çesitliligi nedeniyle ANFA Bitki Evleri’nin dikkatini çektigini ve alisveris yapmaktan keyif aldigini belirten Hatice Öncül, “Yeni yil için çok güzel hazirlanilmis. Çiçekler çok güzel. Çalisanlar da çok iyi karsiliyor, ailecek geliyoruz. Burasi her mevsim çok hosumuza gidiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA