Oral Açiklamasi Her Yürege Dokunuyoruz

Yalova’nin Altinova ilçesinde AK Nokta araciyla vatandaslarla bir araya gelindi.

Oral Açiklamasi Her Yürege Dokunuyoruz
Vatandaslarla bulusan Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, “Kapi kapi, fert fert her yürege dokunarak, her derdi dinleyerek, her hüznü paylasarak, her mutlulugu birebir yasayarak Vatandaslarimizla bir arada oluyoruz” diye konustu.

Vatandasla sohbet

AK Parti Yalova Il Baskanligi tarafindan faaliyete geçirilen ve vatandaslarin AK Parti ile iletisimini kolaylastiran ’AK Noktalar’ faaliyetleri kapsaminda Altinova ilçesinde AK Nokta araci ile vatandaslarla bir araya gelindi.

AK Parti Altinova Ilçe Baskani Hasan Zafer, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral ve esi Yasemin Oral, Altinova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arici, Bilal Ok, Ali Sarihan ve Saban Cineviz ile AK Parti Altinova Ilçe Kadin Kollari Baskani Zehra Günaydin vatandaslarla bulusup, sohbet ettiler.

“Vatandaslarimiza ulasiliyoruz”

Ilçede kurulan AK Nokta standina giden Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, vatandaslarla sohbet ederek, öneri ve sikâyetleri dinledi. Baskan Oral, “AK Nokta aracinda bulunan arkadaslarimiz vatandaslarimizla sohbet edip, onlarin istek ve taleplerini, dert ve sikintilarini kayda aliyor. Il ve ilçe binalarimiza gelemeyen vatandaslarimiza bizzat ayaklarina giderek ulasmis oluyoruz" dedi.

“20 yilda önemli adimlar”

Baskan Oral, “20 yildir ülkemize ve milletimize büyük hizmetler veren AK Parti hükümetleri bir yandan ülkemizin büyümesi ve güçlenmesi için önemli adimlar atarken diger yandan da AK Parti teskilatlari olarak bizler, gece gündüz demeden bütün mensuplarimizla gayretle çalismaya devam ediyoruz. Kapi kapi gezerek, her yürege dokunarak, her derdi dinleyerek, her hüznü paylasarak, her mutlulugu birebir yasayarak vatandaslarimizla bir arada oluyoruz. Olmaya da devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA