Bir Cuma Günü Kitabi Fuarlarda Yogun Ilgi Görüyor

Ahi Kitabi 4. baskisina giderken kitabin yazari Dr. Oguzhan Karagül’de okurlarin yogun ilgisi ile karsilaniyor.

Bir Cuma Günü Kitabi Fuarlarda Yogun Ilgi Görüyor
Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan bu yil ikincisi düzenlenen kitap fuari gerçeklestirildi.

Türkiye’nin önemli yazarlarinin ve ünlü isimlerinin imza günü ve söylesi düzenledigi fuara Dr. Oguzhan Karagül tarafindan 21 senede kaleme alinan Bir Cuma Günü - Ahi isimli kitabi damgasini vurdu. Yerel yazarlar standinda Bursa içinden ve disindan kitap dostlari, yazardan imza almak ve tanismak için uzun kuyruklar olusturdu.

Dr. Oguzhan Karagül, fuar çikisi Bursa disindan gelen misafirler ile aksam yemeginde bir araya geldi. Programda; Bir Cuma günü - Ahi kitabinin yazari Dr. Oguzhan Karagül’de kitabi hakkinda bilgiler vererek, “Piyasaya çikali henüz bir sene olmasina ve pandemi etkilerine ragmen kitabin dördüncü baskisi için hazirliklara basladik. Kitabin gördügü ilgiden dolayi büyük bir memnuniyet yasiyorum. Kitap çalismalarina da devam ediyorum. Bu arada mümkün oldugu kadar kitap fuarlarina da katilmaya çalisiyorum. Fuarlar oldukça farkli bir atmosferde geçiyor” dedi.

Yazar Dr. Oguzhan Karagül salgin nedeniyle fuarlara katilmak istemeyen okurlarina da çagri yaparak, Bir Cuma Günü - Ahi kitabina; çesitli internet sitelerinden ulasabildigini söyledi.

Kaynak: İHA