Izmir'de Dügünde 'Halay Basi' Kavgasi Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

Izmir’in Bornova ilçesinde bir dügüne katilan yabanci uyruklu davetliler arasinda, ‘halay basi’ olma nedeniyle çikan biçakli kavgada 1’i agir 3 kisi yaralandi. Olayin ardindan kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatildi.

Izmir'de Dügünde 'Halay Basi' Kavgasi Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali
Olay, dün aksam saatlerinde Yesilova Mahallesi Abdi Ipekçi Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, 4074 Sokak’ta bulunan bir dügün salonunda gerçeklestirilen dügüne katilan yabanci uyruklu davetliler arasinda ‘halay basi’ olma nedeniyle tartisma çikti. Çikan tartismanin büyümesi üzerine salondan disari çikan sahislar arasinda cadde üzerinde biçakli kavga çikti. Kavgada, H.H. tarafindan B.H. (24), M.H. ve V.H. (22), biçaklanarak yaralandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese çok sayida polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince gögsünden biçaklanan ve durumu agir olan B.H. Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne diger yaralilar ise çevredeki hastanelere kaldirildi. M.H. ve V.H.’nin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenilirken, dügünden çikan davetliler ise yaralilarin kaldirildigi hastanelere akin etti.

Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri sokakta incelemelerde bulunurken, olayin ardindan kaçan H.H’yi yakalamak için polis ekiplerince genis çapli çalisma baslatildi. Konuyla ilgili baslatilan arastirmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA