Vali Aksoy, Kösklü Muhtarlar Ile Bir Araya Geldi

Aydin’in Kösk ilçesinde mahalle muhtarlari ile toplanti düzenleyen Vali Hüseyin Aksoy, sorunlarin giderilmesi konusunda gerekli çalismalarin yapilacagini belirtti.

Vali Aksoy, Kösklü Muhtarlar Ile Bir Araya Geldi


Aydin Valisi Hüseyin Aksoy, Kösklü mahalle muhtarlari ile gerçeklestirilen toplantida bir araya geldi. Mahalle muhtarlari ile görüsen Vali Aksoy, muhtarlarin talepleri ve sikintilarini dinleyerek, çözüm konusunda gerekli çalismalarin yapilacagini ifade etti.

Gerçeklestirilen toplanti sonrasinda ilçe genelinde bir dizi ziyaret gerçeklestiren Vali Aksoy, Kösk ilçesinde hizmet veren Gençlik ve Spor Bakanligi’na ait Gençlik Merkezi’nde, Kösk Adnan Menderes Ilkokulu’nda ve Kösk’te hizmet veren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi’na ait Alo 144 Çagri Merkezi’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Vali Aksoy ve beraberindeki heyet, Sehit Jandarma Muh. Çvs. Mehmet Aydin ile Sehit Jandarma Er Hasan Bingöllü’nün ailesini evinde ziyaret etti. Gerçeklestirilen programda Vali Aksoy’a, Kösk Kaymakami Tugba Polat ile Kösk Belediye Baskani Nuri Güler eslik etti.
Kaynak: İHA