Dösemealti 'Sosyal Market' Ihtiyaç Sahipleriyle Bulusuyor

Dösemealti Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde hizmet veren ‘Sosyal Market’ ihtiyaç sahipleriyle bulusuyor.

Dösemealti 'Sosyal Market' Ihtiyaç Sahipleriyle Bulusuyor
Dösemealti Belediyesi ‘Sosyal Belediyecilik hizmeti’ olan Sosyal Market, Yesilbayir Mahallesi’nde bulunan belediye ek hizmet binasi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü çatisi altinda yer aliyor. Markette ev esyasindan, kiyafete yüzlerce malzeme ihtiyaç sahipleriyle bulusuyor.

Hayirseverlerden toplanan yeni ve ikinci el esyalar burada islemden geçip kullanima hazir hale getirilirken, hem vatandaslarin talepleri hem de mahalle muhtarlari araciligiyla tespit edilen yasli, hasta yada maddi durumu olmayan kisilere büyük bir gizlilikle teslim ediliyor.

Belediye ekipleri bu yil yasanan Manavgat yangininda zarar gören vatandaslara da yine sosyal market araciligiyla destekte bulundu. Kamyonlar dolusu kiyafet, ev esyasi ve gida malzemesi yangindan zarar gören vatandaslar için Manavgat’a gönderildi. Dösemealti Belediyesi ekipleri ilçede 300’ün üzerinde kisiye kiyafet ve ayakkabi, 50 aileye buzdolabindan, televizyonu, halidan elektrik süpürgesine kadar bir çok çesit ev esyasi yardiminda bulundu.
Kaynak: İHA