Bu Hafta 5 Film Vizyona Girecek

Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei ve Jamie Foxx'un basrollerinde oynadigi 'ÖrümcekAdam: Eve Dönüs Yok' izleyici ile bulusacak Michael Uppendahl'in yönettigi 'Yarim Kalan Hayat', hayatinin baharini yasayan basarili bir adamin geçirdigi bir kaza sonucu degisen hayatini odagina aliyor.

Türkiye'deki sinema salonlarinda bu hafta 1'i yerli olmak üzere 5 film vizyona girecek.

Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei ve Jamie Foxx'un basrollerinde oynadigi "Örümcek-Adam: Eve Dönüs Yok" izleyici ile bulusacak.

Jon Watts'in yönetmen koltugunda oturdugu macera, bilim-kurgu ve aksiyon agirlikli film, kimligi açiga çikan Örümcek-Adam'in, bu konuda Doktor Strange'den yardim istemesiyle gelisen çetrefilli olaylari konu ediniyor.

- "Yarim Kalan Hayat"

Michael Uppendahl tarafindan sinema perdesine tasinacak "Yarim Kalan Hayat", her alanda hayatinin baharini yasamakta olan basarili bir adamin geçirdigi bir kaza sonucu degisen hayatini odagina aliyor.

Dram türündeki ABD yapimi filmin basrollerinde Aaron Paul, Lena Olin, Tom Berenger, Celia Weston ve Michael Weston rol aldi.

- "Karanlik Kiz"

Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley, Peter Sarsgaard ve Paul Mescal'in basrollerinde oynadigi "Karanlik Kiz" adli yapimin yönetmenligini Maggie Gyllenhaal üstlendi.

Napoli Romanlari ile adindan söz ettiren Elena Ferrante'nin ayni isimli romanindan uyarlanan film, tek basina bir tatilde olan Leda'nin, genç bir anneyle tanismasi sonrasi kendi annelik geçmisine dogru yaptigi zorlu içsel yolculugu anlatiyor.

- "Kumbara"

Ferit Karol'un yönettigi, Murat Kiliç ve Gülçin Kültür Sahin'in basrollerini paylastigi "Kumbara" Baska Sinema dagitimiyla vizyona çikarilacak.

Dram türündeki filmin konusu özetle söyle:

"Orhan 38 yasinda bir aile babasidir. Bir yandan ev kazasi yüzünden komaya girmis annesiyle ilgilenirken, bir yandan da kefil oldugu arkadasi ortadan kayboldugu için üzerine kalan borcu kapatmakla ugrasir. Bu süreçte ailesiyle de arasi açilir ve giderek baba rolünü kaybeder. Taksi soförlügü gibi ek isler yaparak baska bir adam haline gelir."

- "Masa ile Koca Ayi 4"

Roly Gutierrez tarafindan beyaz perdeye uyarlanan haftanin animasyonu "Masa ile Koca Ayi 4", Masa ile ormandaki hayvan dostlarinin yeni maceralarini anlatiyor.

Kaynak: AA