Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz, Bir Günde Dört Sözlesme Imzaladi

DSI 8. Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz Erzurum Oltu Sendurak Göleti Sulamasi Ikmali, Erzincan Tercan Çavuslu Mahallesi Taskin Rusubat Kontrolü, Agri Tasliçay Ilçe Merkezi 1 Kisim Taskin Koruma Insaati ve Agri 85.Sube Taskin ve Kurutma Tesisleri onarimi sözlesmelerini imzaladi.

Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz, Bir Günde Dört Sözlesme Imzaladi
Imzalanan Erzurum Oltu Sendurak Göleti Sulamasi Ikmali ile Sendurak Mahallesinde bulunan 1150 dekar tarim arazisinin modern sulama sistemiyle sulanmasi saglanacak, Erzincan Tercan Çavuslu Mahallesi Taskin Rusubat Kontrolü isi ile Çavuslu Mahallesinin taskin riskini azaltmak, Agri Tasliçay Ilçe Merkezi 1 Kisim Taskin Koruma Insaati ile Tasliçay Ilçe merkezini ve arazilerinin taskin riskini önlemek ve Agri 85. Sube Taskin ve Kurutma Tesisleri Onarimi sözlesmesi ile de Murat Nehri ve Toklu Deresi üstünde yapilacak olan çalisma ile tarim arazilerinin taskin riskini minimuma indirmek olan sözlesmeler Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz ve Yüklenici firmalar tarafindan imzalandi.

Imza töreninin ardindan açiklama yapan Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz; “Bugün yapim sözlesmesini imzaladigimiz Erzurum Oltu Sendurak Göleti Sulamasinin, Erzincan Tercan Çavuslu Mahallesi Taskin Rusubat Kontrolü isimizin, Agri Tasliçay Ilçe Merkezi 1 Kisim Taskin Koruma Insaatimizin ve Agri 85.Sube Taskin ve Kurutma Tesisleri Onarimi isimizin Erzurum, Erzincan ve Agri illerimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA