82 Çiftin Yuvasini Kuran Sevgi Eli, 63 Çocuga Sünnetlik Giydirdi

Denizli’de ihtiyaç sahipleri ile hayirseverler arasinda köprü görevini yürüten Denizli Büyüksehir Belediyesi Sevgi Eli, evlenecek çiftlere gelinlik, damatlik ve çeyiz destegi vererek mutluluklarina ortak oluyor.

82 Çiftin Yuvasini Kuran Sevgi Eli, 63 Çocuga Sünnetlik Giydirdi


Denizli’de ihtiyaç sahipleri ile hayirsever vatandaslar arasinda köprü görevini yürütmek için faaliyetlerini sürdüren Denizli Büyüksehir Belediyesi Sevgi Eli, çaresizlere umut olmaya devam ediyor. Sadece sehir merkezinde degil, tüm ilçelerde de vatandaslarin imdadina kosan Denizli Büyüksehir Belediyesi Sevgi Eli, ihtiyaç sahiplerine gida, kiyafet ve ev esyasi yardiminin yaninda evlenecek çiftlerin mutluluklarina da ortak oluyor. Bu kapsamda Denizli Büyüksehir Belediyesi Sevgi Eli, çiftlere gelinlik ve damatlik gibi giyim desteginin yaninda çeyiz esyasi da vererek yuvalarini kurmalarina destek oluyor. Bu yil, evlenecek çiftlere 82 gelinlik ve damatlik destegi veren Denizli Büyüksehir Belediyesi Sevgi Eli, bunlarin yaninda dünya evine girecek genç kizlarin kina gecesinde giydigi 28 bindalliyi karsiladi. Denizli Büyüksehir Belediyesi Sevgi Eli, erkeklige adim atan çocuklari da unutmayarak bu yil 63 çocugun da sünnetliklerini giydirdi.

"Gönül belediyeciliginin en güzel örneklerinden biri"

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Sevgi Eli’nin uzun yillar Denizli’de ihtiyaç sahibi ile hayirseverler arasinda köprü görevi yürüttügünü anlatarak, "Sevgi Eli sehrimizdeki en büyük ve güzel iyilik hareketidir. Türkiye’de bir çok yerel yönetimin örnek aldigi Sevgi Elimiz, hayirseverlerimizin bagislarini vatandasimiza ulastirarak yüzleri güldürüyor. Emek veren katki saglayan herkese tesekkür ediyorum. Gönül belediyeciliginin en güzel örneklerinden biri olan Sevgi Elimiz ile vatandaslarimiza destek olmaya, yüreklere dokunmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA