Toroslar Belediyesinin Resim Atölyesi Çocuklarin Gözdesi Oldu

Kültür, sanat ve egitim alanlarinda yaptigi çalismalarla her yastan vatandasa hobi alani sunan Toroslar Belediyesinin, ’Resim Atölyesi’ ile de çocuklarin vazgeçilmezi oldugu bildirildi.

Toroslar Belediyesinin Resim Atölyesi Çocuklarin Gözdesi Oldu
Belediyeden yapilan açiklamaya göre, 6-10 yas arasindaki çocuklar, her hafta katilma firsati buldugu atölyede birbirinden egitici ve eglenceli etkinliklerle güzel zaman geçiriyor.

Gönül Bagi Çocuk Danisma Birimi bünyesindeki egitmenler esliginde resim, seramik ve ahsap boyama derslerine katilan çocuklar, farkli sanat dallarinda beceri kazanmanin yani sira yeteneklerini sergiliyor.

Çocuklarin yeteneklerini kesfetmelerini desteklemek amaciyla Yunus Emre Kültür Merkezinde yapilan atölye çalismalari kapsaminda minikler, bu kez de bez çantalari renklendirdi. Çantalari farkli farkli desenlerle boyayan çocuklar, kendi emekleriyle üretmenin de mutlulugunu yasadi. Atölyelere katilmak isteyenler, Toroslar Belediyesi’nin ’444 41 33’ numarali ’Gönül Bagi Destek Hatti’ni arayarak bilgi alabiliyorlar.

"Resim firçasi çocuklarimizin ellerine çok yakisti"

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, “Çocuklarimizin yüzündeki mutluluk bizlerin de çalisma askini daha da perçinliyor. Hayal dünyalarina dokunabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

“Çocuklarimiz rengarenk boyalarla içlerindeki sanatçiyi ortaya koyuyor” diyen Baskan Yilmaz, “Evlatlarimizin ellerine firça çok yakisti. Her hafta farkli bir çalisma yapiyorlar. Ve onlarin mutlu olmasi, atölyelerimize severek gelmeleri bizler için çok kiymetli. Belediyemiz bünyesindeki egitmenlerimiz çocuklarimizin hem gelisimlerini destekleyici hem de ögrenirken güzel zaman da geçirecekleri etkinlikler yapiyorlar. Bu etkinliklerle çocuklarimiz kendilerini sanat ile de ifade edebileceklerini ögreniyorlar. Önceligimiz her zaman evlatlarimiz. Ve onlara huzurla yasayabilecekleri bir dünya sunmak. Bu çalismalarimiza devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA