THY, Global Traveler Okuyucularinca 3 Ödüle Layik Görüldü

Türk Hava Yollari (THY), "Global Traveler Okuyucu Anketleri"nde, “En iyi Business Class”, “En iyi Kurumsal Sadakat Programi” ve “En iyi Havaalani Yer Hizmetleri” ödüllerini kazandi.

THY Basin Müsavirliginden yapilan açiklamaya göre, dünyanin en çok noktasina uçan THY, Global Traveler dergisi okuyucularinin oy verdigi anketlerde üst üste 5. kez “En iyi Business Class Ödülü”nü kazanarak "Quint" statüsüne eristi.

THY, ayni zamanda 6. defa üst üste "En Iyi Havaalani Yer Hizmetleri", 4. kez de "En iyi Kurumsal Sadakat Programi" ödüllerinin sahibi oldu.

Her sene düzenlenen “Global Traveler Okuyucu Anketleri”, derginin okuyuculari tarafindan oylaniyor. Bu sene 18'incisi gerçeklesen ödüllerde, dünyanin en iyi hava yolu sirketleri, sadakat programlari, otel ve seyahate iliskin hizmetleri de dahil olmak üzere toplam 80 kategoride, aralarinda sik uçan yolcu okuyucularinin da bulundugu 22 bin kisi tarafindan degerlendiriliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve Icra Komitesi Baskani Ilker Ayci, dünyanin en iyi seyahat saglayicilarinin yer aldigi "Global Traveler Okuyucu Anketleri”nde bu ödüllere layik görülmenin onur verici oldugunu belirtti.

Ayci, "Mükemmel hizmet anlayisina kendini adamis çalisanlarimiz ve Türk misafirperverligini en iyi sekilde temsil eden Türk Hava Yollari ailesi ile gurur duyuyor, sükranlarimi sunuyorum.” ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA