Sakarya Ülkü Ocaklari'ndan IHA'ya Ziyaret

Sakarya Ülkü Ocaklari Baskani Soyhan Sofuoglu, Ihlas Haber Ajansi Sakarya Il Temsilciligini ziyaret etti. Sofuoglu, gerçeklesen ziyarette 2023 hedefleri ve gelecek projeleriyle ilgili bilgiler aktardi.

Sakarya Ülkü Ocaklari'ndan IHA'ya Ziyaret
Sakarya Ülkü Ocaklari Baskani Soyhan Sofuoglu ve beraberindekiler, Ihlas Haber Ajansi Sakarya Il Temsilciligi’ni ziyaret etti. IHA Kocaeli Bölge Müdürü Refik Fidan tarafindan agirlanan Sofuoglu, 2023 hedefleri ve gelecek projeleriyle ilgili bilgiler aktardi. Il genelinde birçok ziyarette bulunduklarini belirten Sofuoglu, gençler ile çocuklara Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi tarafindan yapay zeka teknolojisi de kullanilarak hazirlanan ‘Odak 2023’ egitim setini hediye ettiklerini belirtti.

Sakarya Ülkü Ocaklari olarak hiçbir ücret talep etmeden kodlama kursu verdiklerini aktaran Sofuoglu, imkanlari dahilinde tüm ögrencilere destek olmaya çalistiklarini dile getirdi. Gerçeklesen ziyaret sonrasinda Sofuoglu, IHA Kocaeli Bölge Müdürü Refik Fidan’a tesekkürlerini ileterek ‘Odak 2023’ egitim setini hediye etti.
Kaynak: İHA