Hülya Avsar'dan Esinlendi Oyuncu Oldu

Yakin zamanda yayinlanacak ve mahalle hayatini anlatacak olan ‘Bayrampasa 11’ dizisinin oyuncu kadrosundaki ünlü oyuncu Derya Yapanel, hayrani oldugu Hülya Avsar’dan etkilendigi için oyuncu oldugunu söyledi.

Hülya Avsar'dan Esinlendi Oyuncu Oldu
3 yildir oyunculuk sektöründe birçok dizide canlandirdigi karakter ile oldukça sevilen genç oyuncu çekimleri devam eden ve mahalle heyecanini yeniden yasatacak olan ‘Bayrampasa 11’ dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldi. Tamamen geçmis yillari anlatan ‘Bayrampasa 11’ dizisinde mahallenin kizi ‘Hilal’ karakterini canlandiracak olan genç oyuncu Derya Yapanel, çocuklugundan bu yana çok sevdigi ve kendisine hayrani oldugu Hülya Avsar ile güzel bir projede yer almak istedigini söyledi.



“Kendimi çok sansli hissediyorum”

3 yildir oyunculuk sektöründe olan genç oyuncu Derya Yapanel, “Bu sektörde oldugum için gerçekten kendimi çok sansli hissediyorum. Bu yil içerisinde çok güzel projelerde yer aldim. Çok güzel insanlarla tanistim. Degerli sanatçilar ve oyuncular ile beraber olduk. Güzel projelerde yer almak ve bu konuda da kendimi ilerletmek istiyorum. Egitimlerim ayni zamanda devam ediyor. Suanda güzel bir projede yer aliyorum. ‘Bayrampasa 11’ dizisi ile geliyoruz. Çok güzel bir ekip ve çok güzel bir kadrosu var. Yönetmenimiz Ilyas Çaglayan, Mustafa Çavluer ve Senaristimiz Mustafa Kabul harika bir ekip kurmuslar. Bende o ekibin içerisine mahallenin kizi Hilal olarak dahil edildim. Özellikle bu zamanlarda mahalle kültürünü görmeye ihtiyacimiz var. Rezidanslardi, projelerdi derken çogu insanlar birbirlerini tanimiyor. Ben dogma büyüme Bayrampasaliyim. O kültürü de aynen bire bir anlatiyoruz. Komsuluklarda, iyi günlerde, kötü günlerde, hastalikta ve saglikta iç içe oldugumuz için gerçekten çok güzel bir proje. Kisa zaman içerisinde sürpriz bir kanalda yayinlanacak. Ben çok mutluyum ve sabirsizlikla bekliyorum. Benim için oyunculuk konusunda dönüm noktasi olacak. Bayrampasali oldugum için ayri bir heyecan duyuyorum” dedi.



Küçüklügünden bu yana Hülya Avsar hayrani oldugunu ve onu çok sevdigini kaydeden Yapanel, “Benim çocukluktan beri gerçekten çok sevdigim isim Hülya Avsar. Kendisini çok seviyorum. Kendisiyle bir projede kisa da olsa çok keyifli dakikalar yasadik. Kendisi çok sicakkanli çok seker bir insan. Çok keyifli bir gün geçirdik. Onunla farkli projelerde yer almak istiyorum. Oyunculugunu ve kendisini çok çok begeniyorum.Kendisine de bundan bahsettim zaten. Bu sektöre nasil girdigimi ve kaç yildir bu isi yaptigimi konusmustuk. Iyi yapmissin demisti benim için. Ben tekrar kendisine tesekkür ediyorum. Insallah seni güzel projelerde görürüz demisti. Bende kendisine Insallah sizinle baska projelerde yer almak isterim. Böyle bir sohbetimiz olmustu” seklinde konustu.

“Bol aksiyonlu karakteri oynamak istiyorum”

Yurtiçinde egitimlerinin devam ettigini ifade eden genç oyuncu Derya Yapanel, “Yurtiçinde egitim aldim ve halen daha egitimlerim devam ediyor. Her egitimde farkli seyler ögreniyorsunuz. Bu biraz da yetenek ile alakali. Içinizde varsa zaten hocalar buna ekleme yaparak sizi bambaska bir yere götürebiliyor. Yurtdisina da açilip bambaska ve zor karakterleri oynamak istiyorum. Ask mevzulari degil de, dedektiflik, polisiye ve bol aksiyonlu karakteri oynamayi çok istiyorum. Karakterim de buna çok yatkin. Onunla alakali da aksiyon egitimleri de almak istiyorum. Dizilere ve filmlere seyirciden ziyade oyuncu olarak bakmaya basliyorsunuz. Kim ne yapiyor? Nasil hareket ediyor, nasil cevap veriyor. Bunun için bol bol dizi izliyorum” dedi.

Kaynak: İHA