Genç Yazar Masum Tekin'in Ilk Kitabi Çikti

Van’da üniversite sinavina hazirlanan Masum Tekin, ‘Davaci Kelimeler’ isimli ilk siir kitabini çikartti.

Genç Yazar Masum Tekin'in Ilk Kitabi Çikti
Ortaokuldan itibaren yazarlik hayali oldugunu anlatan Tekin, o yillarda küçük çapli siirler yazarak bunlari siir sitelerinde yayinladigini söyledi.

Daha sonra gazetelerde köse yazarligi yaptigini aktaran Tekin, Ritim Sanat Yayinlari’nda basilan kitabi ile hayallerine ulastigini vurguladi. Tekin, “Su an daha önce hiç rastlamadigim bir duygu içerisindeyim. Ortaokul serüvenimden beridir, kitap ve kaleme büyük baglilik besliyorum. Kalemimin gücüne taniklik ettikten sonra o kalemi asla elimden birakmadim. Önce kalemimden kendime ait sözler dökülüverdi sonra hikâyeler, siirler. Gazetelerde köse yazarligi yaptim, bazi yayin evlerinde antoloji kitaplarina imza attim. Yazar ve sair sitelerinde mürekkebimden dökülen kelimelerle insanlarin kalbinde yer edindim ve çok sükür ki en sonunda hayalim olan kitabi, zorluklara gögüs gererek yayinlamayi basardim” ifadelerini kullandi.

Amacinin kitaplariyla ulasabildigi kadar insana ulasmak olduguna vurgu yapan Tekin, “Amacim kitaptan para kazanmak degil, ulasabildigim kadar insana ulasmak ve onlarla kitap araciligiyla dahi olsa hasbihal edebilmekti. Bu yola bas koydugumdan bu yana beni her zaman destekleyen aileme, akrabalarima, dostlarima, arkadaslarima ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA