Estetik Cerrahi Uzmani Dr. Evrensel ANKA'da

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosuna Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmani Op. Dr. Erinç Evrensel’i de katti.

Estetik Cerrahi Uzmani Dr. Evrensel ANKA'da
Hasta memnuniyeti odakli, ileri tani ve tedavi yöntemleri ile güvenli ve nitelikli saglik hizmeti sunan, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. ANKA Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmani Op. Dr. Erinç Evrensel’i dahil etti.

Evrensel, hastanede hasta kabulüne basladi.

Op. Dr. Erinç Evrensel

Op. Dr. Erinç Evrensel, 1990 yilinda Kayseri’de dogdu. 2006 yilinda Kayseri Fen Lisesi’nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Tip Fakültesi’ne basladi.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanlik ihtisasini Istanbul Haydarpasa Numune Egitim Arastirma Hastanesi’nde tamamlayan Dr. Evrensel, Kilis Devlet Hastanesi, Istanbul Haydarpasa Numune Egitim Arastirma Hastanesi- Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Klinigi, Sinop Türkeli Devlet Hastanesi’nde görev yapti.

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmani Op. Dr. Erinç Evrensel’in ilgi alanlari, estetik cerrahi islemler, burun, meme, karin estetigi, liposuction, vücut sekillendirme, yüz gençlestirme, dolgu, botox, prp, el kesileri, yüz travmalari, açik yaralar, yanik ve mikrocerrahidir.

Hastalarin kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düsünülerek tasarlanan ve SGK anlasmasi ile SSK, Emekli Sandigi, Bag-Kur’lu hastalara ulasan ANKA Hastanesi’nde; Çocuk Sagligi ve Hastaliklari, Dermatoloji, Endokrinoloji, Gastroenteroloji, Enfeksiyon Hastaliklari, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Genel Cerrahi, Obezite ve Metabolik Cerrahi, Kardiyoloji, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Kadin Hastaliklari ve Dogum, Iç Hastaliklar, Kardiyoloji, Algoloji ,Beslenme ve Diyetetik , Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Kulak Burun Bogaz, Gögüs Hastaliklari, Göz Hastaliklari branslari olmak üzere Yeni Dogan Yogun Bakim, röntgen ve radyoloji laboratuvar, biyokimya laboratuvari, mikrobiyoloji laboratuvari hizmetleri veriliyor.
Kaynak: İHA