Esenyurt'ta Isinden Evine Dönen Kadin Tacizcinin Hedefi Oldu

Esenyurt’ta bir sahis, isten dönen kadini yasadigi apartmana kadar dakikalarca takip ederek sözlü tacizde bulundu. Bina kapisinin açilmasini bekleyen kadina, “Beni de içeri alir misin, ben de gelmek isterim” diyen sahis, kadinin binaya girmesinin ardindan kosarak kayiplara karisti. Yasanan o taciz anlar ise çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Esenyurt'ta Isinden Evine Dönen Kadin Tacizcinin Hedefi Oldu
Olay, dün aksam saatlerinde Esenyurt Balikyolu Mahallesinde yasandi. Iddiaya göre, isten çikarak evine giden Emine D.’yi, tanimadigi bir sahis takip etmeye basladi.

Hizli adimlarla yasadigi apartmana gelen kadin, bina kapisinin önünde durarak zile basti. Kapinin açilmasini beklerken korku dolu anlar yasayan kadinin arkasindan gelen gözü dönmüs sahis, “Beni de içeri alir misin, ben de gelmek isterim” diyerek sözlü tacizde bulundu. Bina kapisinin açilmasi ile kadin hizlica içeriye girip kapiyi kapatirken, tacizci sahis kosarak kaçmaya basladi.

Magdur kadin, olayin ardindan karakola giderek tacizciden sikayetçi oldu. Polis ekipleri, sahsi yakalamak için çalisma baslatti. Yasanan o taciz anlari ise çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA