Cezaevinden Izinli Çikti, Kazan Çalarken Yakalandi

Denizli’de cezaevinden yeni çikan 21 yasindaki genç, kapisi açik olan aile apartmaninin 4. katindan kazan çalarken suçüstü yakalandi.

Cezaevinden Izinli Çikti, Kazan Çalarken Yakalandi
Olay, Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arabada çocugunu uyutmak için apartmandan çikan Ozan A. kapiyi açik birakti. Cezaevinden izinli olarak çiktigi ögrenilen 21 yasindaki Süleyman A., bu sirada kapisini açik gördügü 4 katli apartmanin 4. katina çikti. Burada gözüne kazani kestiren Süleyman A., eline alarak yavasça asagiya inmeye basladi.

Kapidan çiktigi sirada Ozan A. ile göz göze gelen Süleyman A. hizla kaçmaya basladi.

Sahsin pesine düsen Ozan A., fazla uzaklasmadan süpheliyi yakaladi. Arbedenin yasandigi anda mahalle sakinleri Ozan A.’ya yardim ederek süpheliyi etkisiz hale getirdi. Vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Süleyman A.’yi gözaltina alarak karakola götürdü.

“Ben kizimla çay içerken ’Hirsiz var’ asagida dediler”

Ozan A.’nin kayinvalidesi Nadire Duran, süphelinin daha önce de bu tarz olaylari yaptigini belirterek, “Daha önce hirsizlik oldu ama onu yakalayamadilar. Daha sonra aldilar gittiler. Simdi ise çocuga bakarken kapiyi açik birakmislar, o anda içeriye girmis. Ben kizimla çay içerken ’Hirsiz var asagida’ dediler ve haberim oldu. Hirsizi damadim yakaladi” dedi.

Kaynak: İHA