Bakan Yardimcisi Demircan Malatya'da Incelemelerde Bulundu

Malatya’ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Ahmet Misbah Demircan, Bakanlik tarafindan desteklenen projeler ile Malatya Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi devam eden yatirimlari yerinde inceledi.

Bakan Yardimcisi Demircan Malatya'da Incelemelerde Bulundu
Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan ile birlikte inceleme gezisi gerçeklestiren Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Ahmet Misbah Demircan ilk olarak Inderesi Tabiat Parki’nda incelemelerde bulundu. Baskan Gürkan Inderesi Tabiat Parki içerisinde yapilan ve yapilacak olan çalismalar hakkinda bilgiler aktardi. Inderesi Tabiat Parki ziyaretinin ardindan Bakan Yardimcisi Demircan ve Baskan Gürkan, Malatya hafizasinda önemli bir yere sahip olan ve Malatya Büyüksehir Belediyesi tarafindan Sokak Sagliklastirma çalismalarinin yapildigi Kuyumcular Çarsisini ziyaret ederek esnaf ve vatandaslarla bir araya geldiler.

Demircan ve Gürkan, ziyaretlerinin devaminda Malatya Büyüksehir Belediyesi tarafindan 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’nde Down Sendromlu bireylerin istihdam edildigi Gülenyüzler Kafe’yi de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Son olarak Yeni Cami ve Millet Kütüphanesini ziyaret ederek açiklamalarda bulunan Demircan, “Film Festivaline katilmak üzere Malatya’ya geldik. Malatya’mizda çok güzel hizmetler hayata geçirilmekte. Büyüksehir Belediye Baskanim çalismalarina yogun bir sekilde devam ediyor. Kendilerini bu özverili çalismalarindan dolayi tebrik ediyorum. Nice güzel hizmetlerde daim olsun” seklinde konustu.

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Demircan’a ziyaretlerinin anisina Kayisi ve Arslantepe’de imal edilen tarihin en eski kilicinin replikasini taktim etti.
Kaynak: İHA