Bagcilarli Miniklerden Yerli Mali Kutlamasi

Bagcilar Belediyesi Kadin ve Aile Kültür Sanat Merkezi Kresi ögrencileri, özel bir etkinlikle Yerli Mali Haftasi’ni kutladi. Giydikleri meyve kostümleriyle gösteri yapan, arkadaslariyla dans eden minikler annelerinin yaptigi yöresel ev yemeklerini de afiyetle yedi.

Bagcilarli Miniklerden Yerli Mali Kutlamasi
Her yil 12-18 Aralik tarihleri arasinda kutlanan Tutum, Yatirim ve Yerli Mali Haftasi sebebiyle Bagcilar Belediyesi Kadin ve Aile Kültür Sanat Merkezi Kresi ögrencileri bir etkinlik gerçeklestirdi. 4-6 yas grubu minikler, giydikleri meyve kostümleriyle sahneye çikti. Çocuklar, kendilerini izleyen aileleri ve yakinlarinin karsisinda sirayla üzerlerinde kostümleri bulunan meyvelerin tanitimini yapan siirler okudu. Çok heyecanli olduklari görünen ögrenciler daha sonra çiftler halinde dans etti. Miniklerin sahne performansi davetlilerden büyük alkis aldi. Program sonunda çocuklar, annelerinin getirdigi yöresel yemekleri arkadaslariyla birlikte yiyerek beraberlik baglarini güçlendirdiler.

Eglenceli vakit geçirdiler

Etkinliklerle çocuklarin küçük yasta bilinçlendirildigini söyleyen Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, “Yavrularimiz hem eglenceli vakit geçirdiler hem de yerli mali haftasinin önemini anladilar. Çocuklarimiz bilinçlenerek gelecegimize sahip çiksinlar istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA