Aksaray'da Bir Isletmeci Süper Kahraman Kostümleriyle Su Satiyor

Aksaray'da 10 yildir su bayisi isleten Adem Yilmaz, dagitima kurgusal süper kahraman kostümleriyle çikarak müsterilerini sasirtiyor.

Yilmaz, Kiliçarslan Mahallesi'ndeki isletmesinde islerinin azalmasiyla süper kahraman kiyafetleriyle su dagitmaya basladi. Her gün farkli kahramanlardan "Batman, Süperman, Örümcek Adam" kostümüyle su dagitimina çikan Yilmaz, müsterilerini gülümsetiyor.

- "Elimde 7-8 çesit kostüm var"

Yilmaz, gazetecilere, isleri artirmak için süper kahraman kostümü giyerek su dagitmaya basladigini anlatti.

Müsterilerin uyulamadan çok memnun kaldigini belirten Yilmaz, "Biz de kahraman kostümlerini artirdik. Bir gün 'Batman' diger gün 'Süperman' kostümü giyiyoruz. Bu duruma çocuklar çok sevindi. Ilk basta müsterilerimiz sasirdi ancak islerimizde ciddi manada artma oldu. Geri dönüsleri çok iyi oldu, memnunuz. Yilbasi yaklasiyor, Noel Baba kiyafetiyle dagitmaya baslayacagiz. Elimde 7-8 çesit kostüm var. Her gün farkli bir kiyafet giyerek dagitimlarimizi yapiyoruz." diye konustu.

Yilmaz, kostümle dagitim yapmanin zor olmasina karsin buna alistigini ifade etti.

Kostümlerin kendileri için bir is kiyafeti haline geldigini dile getiren Yilmaz, "Normal kiyafetle dagitima çiktigimda müsterilerin serzenisi oluyor. Günlük ortalama 70-80 eve veya is yerine su veriyoruz." diye konustu.

Müsterilerden Tunahan Öcal ise bu durumu ilk basta yadirgadigini ancak alistigini söyledi.

Yilmaz'in her gün farkli bir kostümle geldigini anlatan Öcal, özellikle çocuklar için kostümlerin ilgi çekici oldugunu kaydetti.

Kaynak: AA