Beykoz 3. Fotograf Yarismasinda Ödüller Sahiplerini Buldu

Amatör ve profesyonel fotografçilarin ilçeye odaklandigi, toplam 126 bin lira ödüllü yarismada dereceye giren fotograflarin yer aldigi serginin açilisi ve ödül töreninin ardindan Incesaz grubu konser verdi.

Beykoz Belediyesi ve Türkiye Fotograf Vakfi (TFV) isbirligiyle düzenlenen fotograf yarismasinda ödüller sahiplerine kavustu.

Fotograf tutkunlari için ilçenin çekim merkezi haline gelmesi, dogal ve tarihi güzellikleriyle yüz yillar boyunca gözde olan ilçenin ulusal düzeyde tanitimina katki saglanmasi amaciyla düzenlenen yarismanin ödül töreni Kavacik Yasam Merkezi'nde düzenlendi.

Tören öncesinde ödül kazanan ve sergilenmeye deger görülen fotograflardan olusan "Beykoz Belediyesi 3. Fotograf Yarismasi" sergisinin açilisi yapildi.

Amatör ve profesyonel fotografçilarin ilçeye odaklandigi, özel ödüller, mansiyon ve sergilenmeye deger ödüllerle toplam 126 bin lira ödüllü yarismaya 308 fotografçi, 2 bin 903 fotograf gönderdi.

- 3 kategoride ödül

Ödülleri, Beykoz Belediye Baskani Murat Aydin, Türkiye Fotograf Vakfi yetkilileri ile usta fotografçilarin yer aldigi seçici kurul üyeleri tarafindan takdim edildi.

"Foto Öykü" kategorisinde birinciligi K. Deniz Kalayci, ikinciligi Kemal Türk, üçüncülügü ise Caner Baser kazandi.

"Serbest" kategoride birinci Sebahattin Özveren, ikinci Nese Ari, üçüncü ise Mehmet Aslan olurken, "Kurgu" kategorisinde Serdar Aydin birinci, Kemal Türk ikinci, Mehmet Agca üçüncü seçildi.

Sergi açilisi ve ödül töreninin ardindan program Incesaz Grubu'nun konseriyle sona erdi.

Beykoz Belediyesi 3. Fotograf Yarismasi ile Beykoz'un binlerce yillik medeniyet mirasinin, tarihi ve kültürel zenginliginin, sosyo-ekonomik yasantisinin, renkli doga ve insan manzaralarinin en güzel karelerle gelecege tasinmasi amaçlaniyor.
Kaynak: AA