Pazarlar'da 'Zafere Kosuyorum' Proje Egitimi Sona Erdi

Kütahya’nin Pazarlar ilçesinde, Zafer Kalkinma Ajansi tarafindan “Zafere kosuyorum" projesi egitimleri sona erdi.

Pazarlar'da 'Zafere Kosuyorum' Proje Egitimi Sona Erdi
Zafer Kalkinma Ajansi tarafindan finanse edilen Pazarlar Ilçe Milli Egitim Müdürünün Yürüttügü ve Pazarlar Kaymakamligi’nin ortak oldugu “Zafere kosuyorum" projesi 7 farkli kurumdan 15 kisinin katildigi egitim sona erdi.

Ilçenin proje yazma ve yürütme yeterliliginin artirilmasi adina düzenlenen faaliyet kapsaminda; Kirsal Kalkinma, Iç Isleri Bakanligi, Gençlik Spor Bakanligi, Vakiflar, Erasmus ve özellikle kalkinma ajansinin çiktigi proje çagrilarina nasil proje yazilabilecegi ve proje döngüsü egitimleri verildi.

2021 yili teknik destek programi kapsaminda Zafer Kalkinma Ajansi tarafindan finanse edilen ve Pazarlar Ilçe Millî Egitim Müdürlügünün basvuru sahibi oldugu ’’Zafere kosuyorum’’ projesinin bitiminde basarili olan kursiyerlere katilim belgeleri verildi.

Katilim belgeleri Belediye Baskani Bilal Demirci ve Sube Müdürü Ethem Ural tarafindan takdim edildi. Bilal Demirci, proje egitmeni Petek Üzülmez’e bu egitimde katilimcilara verdigi emekler için tesekkür etti. Ayrica Baskan Demirci, hibe projelerde Pazarlar Ilçesinin bundan sonra iddiali olacagini dile getirerek egitime katilanlara da tesekkür etti.

Pazarlar Ilçe Milli Egitim Müdürü Yasar Kagan Ulu, "Bu teknik destek kapsaminda ilçemizin hibelerden faydalanma oranini artiracak ve ilçemizin kalkinmasina katkida bulunacagiz. Projemiz kapsaminda bize destek veren tüm kurumlara ve Projemizi finanse eden Zafer Kalkinma Ajansina tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA