Firtinada Yardima Gitti, Tabela Ile Birlikte Uçtu

Esenyurt’ta geçtigimiz gün yasanan firtinada komsusunun düsen tabelasini kaldirmak isteyen bir vatandas, tabela ile metrelerce havaya uçtu. Sans eseri uçan vatandasa bir sey olmazken o anlar çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Üretim yapan baska bir is yerinde ise patlayan vitrinde çalisanlar ölümden son anda kurtuldu.

Firtinada Yardima Gitti, Tabela Ile Birlikte Uçtu
Geçtigimiz Pazartesi günü yasanan siddetli lodos ve firtina yüzünden Esenyurt’ta 3 kisi hayatini kaybetmisti. Siddetli firtinaya ait çarpici yeni görüntüler ortaya çikti. Dogan Arasli Bulvari’nda komsusunun firtinada tabelasinin uçtugunu gören vatandas, yardim etmek istedi. Iki kisinin tabelayi kaldirmak için mücadele ettigi o anlarda siddetli bir rüzgarin esmesiyle yardima giden vatandaslardan biri tabela ile birlikte uçtu. Rüzgarin etkisiyle metrelerce uçan adama sans eseri hiçbir sey olmazken, güçlükle geri dükkana girdi. Yasanan o anlar ise çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Çalisanlar ölümden saniyelerle kurtuldu

Bir baska görüntü ise Adile Nasit Bulvarinda kaydedildi. Is yerinde çalisan isçiler kuvvetli rüzgar nedeniyle isi durdurup imalathaneden çiktilar. Bu olaydan saniyeler sonra siddetli rüzgara dayanamayan cam cephe çökerek is yerine girdi. Yasanan olayda yaralanan olmazken, çalisanlar ölümden son anda kurtuldu.
Kaynak: İHA