Elbise Dolabinin Arkasindaki Gizli Bölmeden Sahte Içki Çikti

Adana’da bir eve yapilan operasyonda elbise dolabinin arkasindaki gizli bölmede 3 bin 655 litre sahte içki ele geçirildi.

Elbise Dolabinin Arkasindaki Gizli Bölmeden Sahte Içki Çikti
Adana Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügüne bagli Kaçakçilik Büro Amirligi ekipleri bir evde sahte içki oldugu bilgisine ulasti. Merkez Yüregir ilçesi Yamaçli Mahallesindeki eve baskin yapan polis, her tarafin içki koktugunu fark edip arama baslatti. Ancak ev sahibi kendisinin içki içtigini söyledi.

Polis içki kokusunun çok yogun geldigini bir kadeh içmekle bu kadar yogun koku olmayacagini söyleyince ev sahibi bu kez içki döküldügünü söyledi.

Ancak polis bütün bunlara inanmayarak evde arama çalismalarini sürdürdü. Polisler evde keskin bir sekilde içki kokusunun geldigi noktayi koklayarak tespit etti.

Polis yatak odasindaki elbise dolabinin oldugu yere yogunlasti. Ayrica polis evin 2+1 oldugunu ancak disaridan bakildiginda 3+1 büyüklügünde olmasinda da süphelenerek gizli bölme olabilecegini düsündü. Polis bu süpheler üzerine elbise dolabina yogunlasip çalisma yapinca dolabin içinden girilen ve arkasinda gizli bir bölme oldugunu belirledi. Elbise dolabi içinden gizli bölmeye giren polis 3 bin 655 litre sahte içki, 2 bin 250 litre sahte içki yapiminda kullanilmaya hazir etil alkol, 1011 sise kaçak içki, 50 adet sahte içki yapiminda kullanilan aroma, bir alkometre, 5 bin sahte alkol etiketi, 150 alkol kiti ele geçirdi.

Operasyonda 5 kisi gözaltina alindi.
Kaynak: İHA