Çorum'da 160 Ögrenci Ve 7 Ögretmen 'Atatürk Demek' Isimli Klip Hazirladi

Çorum'un Osmancik ilçesinde 160 ögrenci ve 7 ögretmenin is birligiyle 10 Kasim Atatürk'ü Anma Günü dolayisiyla hazirlanan "Atatürk Demek" adli video klip begeni topladi.

Meliha-Rifat Göbel Ortaokulu ögretmen ve ögrencileri, Atatürk hakkindaki düsüncelerini dile getirmek için video klip hazirladi.

Atatürk'ü kendi belirledikleri ifadelerle anlatan ögretmen ve ögrenciler, daha sonra okul bahçesinde ay-yildiz koreografisi olusturdu.

Okul müdürü Hüseyin Okumus, AA muhabirine, 10 Kasim Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsaminda bir video çekerek Atatürk'ü anmaya karar verdiklerini söyledi.

Video ile Atatürk'e olan sevgilerini, saygilarini, özlemlerini dile getirdiklerini belirten Okumus, "160 ögrenciyle güzel bir çalisma ortaya koyduk. Koreografimizi de hazirladik ve ortaya güzel bir çalisma çikti. Ögretmen ve ögrencilerimize tesekkür ediyorum." dedi.

6. sinif ögrencisi Ipek Dila Aydin ise çalismada yer aldigi için çok mutlu oldugunu dile getirerek, "Arkadaslarimizla çok güzel bir çalisma yaptik. Atamizi sevgiyle, saygiyla, minnetle aniyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA