Çorum'da 'Sevgi Çarsisi' 13 Bin 645 Ihtiyaç Sahibi Vatandasi Giydirdi

Çorum Vali Yardimcisi Çagri Erdinç, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) bünyesinde hizmet gösteren Sevgi Çarsisi'nin bu yil 13 bin 645 ihtiyaç sahibi vatandasa 1 milyon 127 bin lira tutarinda giyim destegi sagladigini bildirdi.

Erdinç, yaptigi yazili açiklamada, 2015'te kurulan Sevgi Çarsisi'nin hayirsever kisi ve kuruluslarin maddi ve ayni desteklerini ihtiyaç sahiplerine kiyafet olarak ulastirdigini belirtti.

Magazada bayan, erkek ve çocuk kategorilerinde yeni yazlik ve kislik kiyafetler bulundugunu anlatan Erdinç, kullanilmis giysi yardimini kabul etmediklerini vurguladi.

Erdinç, giyim yardimi talebiyle vakfa yapilan basvurularin vakif mütevelli heyetince degerlendirildikten sonra Sevgi Çarsisi'na yönlendirildigini aktararak, "Magazada vatandaslarimiza seçerek ve deneyerek ihtiyaçlarini giderme imkani sunulmaktadir. 2021 yili içinde Sevgi Çarsisi'ndan 13 bin 645 vatandasimiza 1 milyon 127 bin 25 lira tutarinda giyim yardimi yapilmis bulunmaktadir. Ayrica ilimizdeki yasli ve bakima muhtaç vatandaslarimiza yönelik yine vakif tarafindan yürütülen 'Vefa Evde Bakim Projesi' kapsaminda, evde çamasir yikama imkani bulunmayan vatandaslarimiz Sevgi Çarsisi bünyesinde bulunan çamasirhane hizmetinden de faydalandirilmaktadir. Magazada rutin olarak yardimlar devam ettirilmekte olup, hayirseverlerin bagislarina açik oldugumuzu belirtmek isteriz.???????" ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA