Jandarma Araciyla Çarpisan Otomobil Sürücüsü Yasam Mücadelesini Kaybetti

Izmir’in Kiraz ilçesinde jandarma araci ile sivil aracin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda, 7 gündür hastanede yasam mücadelesi veren otomobil sürücüsü hayatini kaybetti.

Jandarma Araciyla Çarpisan Otomobil Sürücüsü Yasam Mücadelesini Kaybetti
Olay, 26 Ekim’de Semsiler Mahallesi yeni çevre yolunda meydana geldi. Iddiaya göre, Hasan Sari (25) yönetimindeki 35 BD 573 plakali otomobil ile karsi yönden gelen askeri personelin kullandigi 35 JAA 677 plakali resmi jandarma araci, trafik isiklarin bulundugu mevkide çarpisti. Jandarma araci çarpmanin etkisiyle yol kenarinda bulunan bir müstakil eve girdi. Kazada otomobil sürücüsü ile jandarma aracinda bulunan 2’si er 1’i sivil toplam 4 kisi yaralandi. Ihbar üzerine adrese intikal eden saglik ekiplerince jandarma aracinda bulunan Sami Dogru (72) önce Kiraz Devlet Hastanesine ve daha sonra Ödemis Devlet Hastanesine, kazada hafif yaralanan 2 askeri personelin ise Kiraz Devlet Hastanesine kaldirildigi ögrenildi. Yarali erlerin saglik durumlarinin iyi oldugu belirtildi.

7 günlük yasam mücadelesini kaybetti

Agir yarali otomobil sürücüsü Hasan Sari, ambulansla Kiraz Devlet Hastanesine kaldirildi. Buradaki ilk müdahalenin ardindan hava ambulansi ile Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edilen Sari, 7 günlük yasam mücadelesini kaybetti.
Kaynak: İHA