Ordu'nun Turizmi Için Gezi Otobüsü Hizmet Vermeye Basladi

Ordu Büyüksehir Belediyesince, kent turizmine katki sunmasi amaciyla hayata geçirilen gezi otobüsü hizmete sunuldu.

Sehir merkezinde teleferik istasyonu ile Boztepe arasinda hizmet verecek olan, "Ordu Gezen" adi verilen otobüs için hizmete alim töreni düzenlendi.

Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler, teleferik alt istasyonundaki törende, Ordu'nun gerçekten çok güzel bir yer oldugunu söyledi.

Bu güzelligi gezerek ve görerek daha iyi tanimalari gerektigini ifade eden Güler, "Onun için bir otobüs aldik ve bu sayiyi artiracagiz. Üstü açik, tabiatla dogayla iç içe olacagiz. Tüm bu güzellikleri gezerek kendi gözümüzle görecegiz. Ordu Gezen adiyla otobüsümüz hizmet verecek. Otobüsümüzle turizme de önemli katkilar saglayacagiz." dedi.

Güler, ilerleyen günlerde otobüs sayisinin artacagini ve 19 ilçede belirlenen takvim çerçevesinde faaliyetler yürütülecegini aktararak, "Bu dogrultuda turlar düzenleyecegiz. Bu sayede Ordu'nun tüm güzelliklerini dünyaya tanitacagiz. 'Ordu Gezen' otobüsümüz ilimize hayirli olsun." diye konustu.

Konusmanin ardindan Güler, protokol üyeleri ve vatandaslar, otobüs ile sehir turu atti.

Belediyenin istiraki OREN AS tarafindan isletilen "Ordu Gezen" otobüsünde egitimli rehberler yer aliyor. Rehberler tarafindan seyahatlere katilan misafirlere sehrin tarihi ve turistik yerleri ile güzellikleri anlatiliyor. Otobüs, toplu tören ve açilis ile ziyaretlerde de hizmet verebiliyor.

Bilet fiyatlarinin tek yön 10, indirimli 8 lira olarak uygulanacagi otobüs, 10.00-18.00 saatleri arasinda her saat basi olmak üzere teleferik alt istasyonu kalkisli Boztepe'ye sefer düzenleyecek.

Kaynak: AA