Baskan Özcan'dan Afet Bölgelerine Aninda Müdahale

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, dün aksam saatlerinde aniden bastiran yagmur sonrasi tüm ekiplere acil müdahale talimati vererek Ketenova ve Bagcilli Mahallelerindeki afet bölgelerinde incelemelerde bulundu.

Baskan Özcan'dan Afet Bölgelerine Aninda Müdahale
Nazilli’de dün aksam saatlerinde aniden etkili olan saganak yagis Bagcilli ve Ketenova Mahallelerinde afete neden oldu. Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, selin ardindan maddi ve manevi hasarin meydana geldigi bölgelerde ekibi ile birlikte incelemelerde bulunarak acil müdahale talimati verdi. Etkili yagislarin ardindan bölgeye ulasan Nazilli Belediyesi ekipleri; yol, konut ve is yerlerinde meydana gelen hasari gidermek için çalismalara basladi.

Mahalle sakinlerine geçmis olsun dileklerini ileten Baskan Özcan, “Yogun yagislar nedeniyle Ketenova ve Bagcilli Mahallelerimiz basta olmak üzere birçok noktada tahribat meydana geldi. Kapanan yollarimiza Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz is makinalari ile müdahalede bulunuyor. Es zamanli olarak hem Ketenova hem de Bagcilli Mahallelerimizde etkin bir sekilde çalismalarimizi yürütüyoruz. Her zaman oldugu gibi zor günlerde hemsehrilerimizin yanindayiz. Olusan hasari en kisa sürede ortadan kaldiracagiz. Nazilli Belediyesi olarak tüm ekibimizle birlikte bölgedeyiz” dedi.

Kaynak: İHA