Manavgat OSB'nin Kurulacagi Arsanin Tapu Devri Gerçeklesti

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi (MATSO) ve Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Baskani Seydi Tahsin Güngör, OSB’nin yapilacagi arsanin devrini Maliye Hazinesinden aldiklarini belirterek tüm çalismalari asama asama gerçeklestirip OSB’yi faaliyete geçireceklerini söyledi.

Manavgat OSB'nin Kurulacagi Arsanin Tapu Devri Gerçeklesti
Manavgat’in Haciobasi Mahallesinde bulunan Manavgat OSB’nin yapilacagi arsanin devri Manavgat Tapu Müdürlügünde yapilan protokol ile gerçeklesti. MATSO ve Manavgat OSB Baskani Seydi Tahsin Güngör ile Manavgat Milli Emlak Müdürü Bekir Arli arasinda Maliye Hazinesine ait arazinin Manavgat OSB’ye satis sözlesmesi imzalandi.

“Manavgat OSB’de sona yaklasildi”

MATSO ve Manavgat OSB Baskani Seydi Tahsin Güngör, Manavgat OSB’ye arazi devrinin gerçeklesmesinin ardindan asama asama ilerleyerek Manavgat OSB’ yi faaliyete geçirmek için sona dogru yaklastiklarini söyledi.

Ilk olarak hali hazir harita yapiminin gerçeklestirilecegini kaydeden Baskan Güngör, “Nazim imar plani, uygulama imar plani yapimi, parselasyon haritasi yapimi, alt yapi tesislerinin yapimi ve son olarak olusan parsellerin yatirimcilara tahsisini gerçeklestirecegiz” dedi.



“Ekonomi, istihdam ve ihracata büyük katki saglayacak”

Manavgat OSB’nin faaliyete geçmesi ile ekonomi, istihdam ve ihracata çok büyük katkilar saglayacaginin altini çizen Baskan Güngör, kentin gelecegi açisindan ekonomik faaliyetlerin çesitlendirilmesi için OSB’nin çok önemli oldugunu kaydetti.

OSB’nin hayata geçmesi ile kent ekonomisinin çesitlenerek güçlenecegini anlatan Baskan Güngör, “Sehrimize OSB kurulmasi ile kent olarak hem ekonomimiz çesitlenerek güçlenecek; hem de üretim, istihdam ve ihracata katki saglayacaktir. Üretimin artmasi ile Manavgat ekonomisi daha da güçlenecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA