Atama Kararlari Resmi Gazete'de

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla Resmi Gazete’de yayinlanan atama kararlarina göre, Cumhurbaskani Basdanismani ve Birlesmis Milletler Egitim, Bilim ve Kültür Teskilati (UNESCO) Türkiye Daimi Temsilciligi Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer, her iki görevinden alindi. Cengizer’den bosalan UNESCO Türkiye Daimi Temsilciligi görevine Cumhurbaskani Basdanismani Gülnur Aybet, atandi.

Cumhurbaskani Basdanismani ve Birlesmis Milletler Egitim, Bilim ve Kültür Teskilati Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciligi Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer Cumhurbaskanligi Kararnamesinin 4 ve 12’nci maddeleri geregince görevlerinden alindi. Cengizer’den bosalan UNESCO Türkiye Daimi Temsilciligi görevine Cumhurbaskani Basdanismani Gülnur Aybet, atandi.

4 üniversiteye rektör atamasi

2547 sayili Yüksekögretim Kanununun 13’üncü maddeleri ile 3 sayili Cumhurbaskanligi Kararnamesinin 2, 3 ve 7’nci maddeleri geregince Ege Üniversitesi Rektörlügüne Prof. Dr. Necdet Budak, Istanbul Atlas Üniversitesi Rektörlügüne Prof. Dr. Mustafa Küçük, Türk Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlügüne Prof. Dr. Bekir Sami Yilbas ve Usak Üniversitesi Rektörlügü’ne Prof. Dr. Ekrem Savas atandi.
Kaynak: İHA