Hepsiburada, 'Efsane Kasim' Için Son Hazirliklarini Tamamladi

Hepsiburada, Cem Yilmaz'li reklam filmi ile duyurdugu Türkiye'nin uygun fiyatli alisveris dönemi 'Efsane Kasim' için çesitli kampanyalar ve firsatlar hazirladi.

e-ticaret platformu Hepsiburada, kampanyalari, sürpriz firsatlari, indirimleri ve essiz zenginlikteki ürün yelpazesiyle online alisveris deneyiminde bir ilk olarak baslattigi ve artik geleneksellesen Hepsiburada'nin efsanesi "Efsane Kasim" için son hazirliklarini tamamladi.

Hepsiburada'dan yapilan açiklamaya göre, Hepsiburada, Cem Yilmaz'li reklam filmi ile duyurdugu Türkiye'nin en uygun fiyatli alisveris dönemi "Efsane Kasim" için yine "kaçirilmayacak" kampanyalar ve "esine rastlanamayacak" firsatlar hazirladi.

Hepsiburada'nin tüm Türkiye'yi 6 yil önce tanistirdigi online alisverisin keyifli dönemi "Efsane Kasim", bu yil da milyonlarca Hepsiburada kullanicisinin sabirsizlikla bekledigine degecek en uygun fiyatlar, en kaliteli ve zengin çesitlerle dolu "kaçirilmayacak" kampanya ve firsatlarla sürecek.

- 3 efsane kampanya

Hepsiburada, online alisverisin bu en keyifli dönemini bekleyenleri, bu yilki "Efsane Kasim"da da kaçirilmayacak 3 ana kampanya çerçevesinde birçok üründe indirimler, sürprizler ve diger firsatlarla bulusturacak.

Bu yilin "Efsane Kasim"i dahilindeki "Simdi Al Ocak'ta Öde" kampanyasi, 1-30 Kasim'da yapilacak teknolojiden beyaz esyaya, modadan ev ihtiyaçlarina binlerce ürünü kapsayan alisverislerde 2 ay taksit erteleme imkani saglayacak. Kampanyaya dahil bankalarin kartlariyla yapilacak alisverislerde geçerli olacak "Simdi Al Ocak’ta Öde" kampanyasi, yasal kisiti bulunan cep telefonu, kozmetik gibi ürünler hariç binlerce üründe geçerli olacak.

"Efsane Kasim"in bu yilki 3 ana kampanyasindan bir digeri ise Türkiye'nin gençlerine yönelik hazirlanan "Efsane Gençlik" olacak. Hepsiburada'ya "edu.tr" mail adresleri ile üye olup hesabini dogrulayanlarin yararlanabilecegi "Efsane Gençlik" kampanyasi, onlari bütçeleri ile ihtiyaç duyduklari, hayallerindeki ürünlere kavusturacak. Gençlerin ihtiyaçlarina ve beklentilerine yönelik "Efsane Gençlik" kampanyasi hem kitaplar, kampüs ve sokak modasi, spor giyim, sneaker ve spor çantalari, aksesuarlar gibi ürünlerde yüzde 70'lere varan indirimler sunacak hem de bu ürünleri bedava kargo imkaniyla onlara ulastirarak bütçelerine bir büyük destek daha verecek.

"Efsane Kasim"in diger inanilmaz firsati "Paylas Kazan" ise Hepsiburada'da hazirladigi alisveris listesini paylasan herkese büyük bir kazanma sansi verecek. Kampanyada, belli ürünlerde kendi listelerini hazirlayip bu listeleri paylasan Hepsiburada kullanicilari, hazirladiklari listeler üzerinden yapilacak her satistan yüzde 5 komisyon orani tutarinda "Hepsipapel" kazanacak. Hepsiburada kullanicilari, kendi listelerini olusturarak Hepsipapel kazanabilecekleri gibi, Hepsiburada'nin hazir listelerini paylasarak da ayni sartlarla kazanç saglayabilecek.

- "Efsane Sürpriz" ile saat basi çilgin fiyatlar

"Efsane Kasim" dahilinde 1-6 Kasim'da ve 15.00-24.00 saat araliginda geçerli olacak "Efsane Sürpriz"de kullanicilar, yönlendirmeler ile o gün indirime girecek 9 farkli ürünü görebilecek. Sonrasinda, ayni gün içinde saat 15.00'ten baslayarak saat 24.00'e kadar her saat basi bu 9 üründen biri, çilgin bir fiyatla satisa çikacak.

Sabirli olan ve "Efsane Sürpriz"i takip eden Hepsiburada kullanicilari, böylece sadece belirtilen bu saatler içinde ve ilgili ürün için geçerli fiyatlarla bu ürünleri alabilecek.

- Hepsiburada'nin "Efsane Kasim"inda bir BMW 218i kazanma sansi

"Efsane Macera" kampanyasi da 4-11 Kasim'da geçerli olacak. Cep telefonuna indirilen Hepsiburada uygulamasi içerisinde yer alan "Efsane Macera" kampanyasi ile uygulamada yer alan butona tiklayarak 1 TL, 2 TL, 3 TL 5 TL, 10 TL, 20 TL, 50 TL, 100 TL degerinde Hepsipapel, Kargo Bedava, sürpriz ürün çekilisleri veya sürpriz sepet kampanyalari kazanilabilecek.

Hepsiburada'nin "en büyük sürprizi" de bu kampanya içerisinde kullanicilarini bekliyor olacak. "Efsane Macera" kampanyasi kapsaminda, 4 Kasim ve 10 Kasim boyunca 5 anahtar toplayan kullanicilar, 11 Kasim'da "Efsane Macera" sayfasindaki ilgili butona tiklayarak "Büyük Ödül" çekilisine girmeye hak kazanacak. Milli Piyango Idaresi Genel Müdürlügü güvencesi, D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. AS'nin katilimiyla düzenlenecek çekiliste bir Hepsiburada kullanicisi, "Efsane Kasim"in efsane sürprizi olarak 2021 model bir BMW 218i Coupe'un sahibi olacak.

Hepsiburada, söz konusu kampanyalarin yani sira birçok üründe "inanilmaz" fiyatlar, sepette indirimler gibi baska sürpriz ve firsatlar sunacak.
Kaynak: AA