Karabük'te AK Parti 'Teskilat Akademisi' Egitimleri Yarin Basliyor

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Egitim Baskanligi tarafindan "Bu Hikayenin Kahramani Sensin" sloganiyla "Teskilat Akademisi" egitim programi 20-21 Kasim tarihlerinde gerçeklestirilecek.

100. Yil Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ve 2 gün sürecek "Teskilat Akademisi"ne siyasetçi, akademisyen, sair, egitimci ve yazarlar konuk olacak.

AK Parti Karabük Il Baskani Ismail Altinöz, yaptigi açiklamada, "Teskilat Akademisi" egitimlerinin teskilat mensuplarinin her alanda yetkinlik sahibi olmalari açisindan elzem oldugunu belirterek, "Birbirinden kiymetli katilimcilarin sunumlariyla 'Teskilat Akademisi' egitim programi, dava arkadaslarimizin yalnizca seçim dönemlerinde degil, her daim hazir ve aktif olmalarina önemli katki saglayacaktir." ifadesini kullandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan liderliginde kendilerini sürekli güncellediklerini vurgulayan Altinöz, açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

"20 yil önce genel baskanimizin liderliginde çiktigimiz bu kutlu yolculukta önemli mesafeler katettik. Yapilamaz denilen birçok projeyi hayata geçirdik. Karabük teskilatlari olarak dün oldugu gibi bugün de heyecana ortak olmak, bu kutlu yürüyüste Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'a yol arkadasligi etmek, 2023 seçimlerinde çok daha güçlü bir ses vermek ve 2053 ile 2071'e de çok daha emin adimlarla yürünecek zeminin hazirlanmasi için gece gündüz çaba içerisindeyiz. Cenab-i Allah'in izni ve aziz milletimizin büyük destegiyle bu kutlu yürüyüste yolumuza devam edecegiz."

Altinöz, "Teskilat Akademisi" egitimlerinin, 2022 bahar ve 2022 güz dönemlerinde de tekrarlanacagini bildirdi.

Kaynak: AA