Bosanma Asamasindaki Esi Ve Çocuklarina Korku Dolu Anlar Yasatti

Malatya’da bir sahis, bosanma asamasindaki esinin evine pompali tüfekle baskin düzenledi. Polis ekipleri evdeki kadin ve iki çocugunu tahliye ederken, kaçan sahis izini kaybettirmeyi basardi.

Bosanma Asamasindaki Esi Ve Çocuklarina Korku Dolu Anlar Yasatti


Olay, Battalgazi ilçesine bagli Istiklal Mahallesi Imamoglu Sokak’ta bulunan bir apartmanin son katinda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki çocuguyla birlikte yasayan Ç.U.’nun bosanma asamasinda oldugu ileri sürülen esi Hamza U. aksam saatlerinde ikametine silahla girmeye çalisti. Esinin kapiyi açmamasi üzerine havaya iki el ates açarak kapiyi zorlayan Hamza U. daha sonra binanin çatisina çikti. Ç.U.’nun ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ekipleri sevk edilirken, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri de bölgede hazir bekletildi. Polis ekipleri öncelikli olarak Ç.U. ile iki çocuguna ulasmak için yogun gayret gösterirken, anne ve çocuklar özel hareket ekiplerinin yaptigi operasyonla bulunduklari yerden alinarak polis merkezine götürüldü. Bu sirada olay yerine gelen Malatya Il Emniyet Müdürü Ercan Dagdeviren çalismalari yerinden takip ederken, ekipler anne ve çocuklarin tahliyesinin ardindan kaçan Hamza U.’ya ulasmak için çalismalarini araliksiz sürdürdü. Özel hareket destekli bölgedeki üç binaya operasyon düzenlenirken, son olarak bir binanin çatisinda görülen Hamza U.’ya ulasilamadi.

Yaralananin olmadigi olayda, ekipler tarafindan olay yerinde yapilan incelemelerde 2 adet bos tüfek kartusu bulundu. Ekiplerin Hamza U.’yu yakalamak için baslatmis oldugu çalismalar sürüyor.
Kaynak: İHA